Skip to main content

Gedeon tanya a szállás.eu-n is elérhető mint szolgáltató.

 

Köszönjük szépen az együtt működést!

 

Gedeon Tanya története:

A historikus bugaci Puszta közepén van egy kis panzió, ahol a vendéglátás olyan, mintha az utazó a saját nagymamájánál vendégeskedne ez a Gedeon tanya. Itt, Kecskeméttől délre 25 km-re megérinti a vándort a múlt század homokkal befútt történelemének hangulata. Mindez egy órányira a Budapesttől, két órára a Balatontól található a Gedeon tanya.

A Gedeon tanyát őshonos állatok teszik igazán nyugalmassá, a békésen legelésző szürke marhák, a legnagyobb melegben is összebújó rackabirkák, a boldogan játszadozó, tényleges szabadságban élő lovak látványa elfeledteti a mindennapi léleknyomorító gondokat. Csak itt nyílik a csikósok büszke kalapdísze, az árvalányhaj és Európában csak itt lehet a napfelkeltét és a napnyugtát ugyanarról a helyről látni. A nyári égbolt legnagyobb kupolájából fürkészhetik a nagyszerű jövőjüket a látogatóink. Gedeon tanya még arról is híres, hogy Hollywood, innen kölcsönözte a SAS című filmben látható szürke marhákat.

25 éve kezdtünk hozzá megőrizni egy igaz darabot a pusztából, melyet még sokáig őrzünk kíváncsi vándoroknak 10 szobával, 20 ággyal, egy közel 30 hektáros birtokon. Itt megtörténhet, hogy egy jó séta közben szelíd állatok kísérik a vándor, vendég minden léptét.

A Gedeon család egész évben várja mindazokat, akiknek nem elég a szokásos, valami különleges falusi élményre vágynak nekik ott a Gedeon tanya.

Szállás a Gedeon tanyán:

igényes, kétágyas, pótágyazható, zuhanyzós szobák, komplett tanyaépületek.

Étkezés a Gedeon tanyán:

„olyan, mintha édesanyád főzte volna”

Legnépszerűbb programjaink a Gedeon tanyán: Fejlesztő és csapatépítő tréningek, családi hosszú hétvégék, romantikus Puszta Partik, cigányzenés, vagy nosztalgia zenés családi ünnepek.

Programok a Gedeon tanyán:

Ökrös fogatolás, lovas kocsizás, télen lovas szánkózás.

Népi játékok. Hagyományos Önköltséges disznóvágás. Különleges Pusztaprogram buszos csoportoknak (60 főig) …

Túralovaglás, oktatás, lovas tábor szakoktató vezetésével a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség által minősített Gedeon Tanyán.

„egy megbízható szép hely a pusztán” írja a ROUTARD…” egy kis paradicsom” írja a MICHELIN GUIDE a Gedeon tanyáról