Dorka lóval

Gyere hozzánk a családoddal

Nálunk megismerhetitek a hamisítatlan vidéki élet báját! Messze a legközelebbi betonozott út, gyermekeid jó levegőn szaladgálhatnak, míg a szem ellát. Számtalan simogatni való állat, rengeteg kaland vár rátok, gazdasszonyunk pedig finom, friss, helyi alapanyagokból készült ételt tesz elétek. Családi programjaink nagyobb baráti társaságoknak is ideálisak.

Élmény és romantika

Míg a gyerekek este a jó levegőn töltött naptól jóízűt alszanak, ti romantikázhattok a teljes csillagboltozat alatt kicsit.  Ha együtt kerekednétek fel, akkor a közeli kiskunmajsai fürdőben éjszakai fürdőzésen is részt vehettek.

Ökrös fogatunk és szelíd lovaink izgalmas helyi kalandokat, a környék számtalan programot kínál.  Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, örömmel jöttök hozzánk évről-évre, ezt garantálhatjuk!

naplemente
Zsolts-Foto_05

Simogatható állatok

Tanyánk rengeteg simogatható kisállattal várja a látogatókat. Manapság a városi gyerekeknek nagy élményt jelent a malacok etetése, a szabadban legelésző nyulacskák látványa, vagy egy kisborjúval való találkozás.

Családi programjaink során kis látogatóink természetes környezetükben ismerkedhetnek meg a tanyasi gazdaság állataival, de megismerhetik a környék állat és növényvilágát is.

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com