Skip to main content

Terített asztalunk

Gondolj csak bele, mikor ettél egy igazán jót? Mikor ültél le az asztalhoz úgy, hogy csak az ételek élvezetére koncentrálhass? Cseréld le a gyorséttermek kínálatát slow food-ra és kóstold meg helyi vendégasztalunk házi alapanyagokból készített autentikus gasztronómiai fogásait!

Ételeinket évszázados hagyományok, autentikus receptek, hagyományos és modern főzési technológiák vegyítésével, helyben termelt házi alapanyagokból készítjük és kínáljuk falusi vendégasztalunknál. Gazdasszonyunk: Évi Néni mindezek mellé két nélkülözhetetlen “titkos” összetevőt is vegyít: vendégszeretetet és több évtizedes gyakorlatot.

Falusi vendégasztal

A falusi vendégasztal szolgáltatás keretében lehetőségünk van arra, hogy vendégeinket házi termelésű élelmiszerekkel, közvetlen, családias környezetben lássuk vendégül ízletes reggelivel és főétkezésekkel.

Terített asztalunknál saját termelésű, egészséges, friss ételekkel fogadjuk vendégeinket. Húsételeink többségének mangalica, szürke marha és friss tanyasi szárnyas az alapanyaga, a vidék zöldségeivel körítve. Tűzrakó helyünkön grillezett ételek, bográcsban készült gasztronómiai finomságok sokasága készül. A kemencében Évi néni rétese vagy tejes pitéje, a tűzhelyen fánk sül.

Bőség és egészség

A helyi termelésű ételeket évtizedek óta fogyasztva valljuk: lehet jó ízű és bőséges is az egészséges étel. Nemzetközi hírű házi konyhánk fortélyainak egyike az eredeti, egyedi és egészséges alapanyagok használata. A mangalicából fogyasztott húsban található koleszterin nem épül be a szervezetbe, a szürke marha helyben fejt tejéből származó tejtermékeket még a laktóz érzékenyek is jól tolerálják, a helyben tojt “kapirgálós” tyúktojás és a bolti tojás között ég és föld a különbség!

Tehát: lehet, hogy fogyókúrázni nem nálunk fogsz, de valódi gasztronómiai élményhez jutsz ha megkóstolod bőséges reggelinket, ebédünket és vacsoránkat és egyúttal egészségesen is étkezel. Programcsomagjaink többsége legalább napi három bőséges étkezést tartalmaz.