Terített asztalunk

Terített asztalunk

Gondolj csak bele, mikor ettél egy igazán jót? Mikor ültél le az asztalhoz úgy, hogy csak az ételek élvezetére koncentrálhass? Cseréld le a gyorséttermek kínálatát slow food-ra és kóstold meg helyi vendégasztalunk házi alapanyagokból készített autentikus gasztronómiai fogásait!

Ételeinket évszázados hagyományok, autentikus receptek, hagyományos és modern főzési technológiák vegyítésével, helyben termelt házi alapanyagokból készítjük és kínáljuk falusi vendégasztalunknál. Gazdasszonyunk: Évi Néni mindezek mellé két nélkülözhetetlen “titkos” összetevőt is vegyít: vendégszeretetet és több évtizedes gyakorlatot.

Falusi vendégasztal

A falusi vendégasztal szolgáltatás keretében lehetőségünk van arra, hogy vendégeinket házi termelésű élelmiszerekkel, közvetlen, családias környezetben lássuk vendégül ízletes reggelivel és főétkezésekkel.

Terített asztalunknál saját termelésű, egészséges, friss ételekkel fogadjuk vendégeinket. Húsételeink többségének mangalica, szürke marha és friss tanyasi szárnyas az alapanyaga, a vidék zöldségeivel körítve. Tűzrakó helyünkön grillezett ételek, bográcsban készült gasztronómiai finomságok sokasága készül. A kemencében Évi néni rétese vagy tejes pitéje, a tűzhelyen fánk sül.

Falusi vendégasztal
Bőség és egészség

Bőség és egészség

A helyi termelésű ételeket évtizedek óta fogyasztva valljuk: lehet jó ízű és bőséges is az egészséges étel. Nemzetközi hírű házi konyhánk fortélyainak egyike az eredeti, egyedi és egészséges alapanyagok használata. A mangalicából fogyasztott húsban található koleszterin nem épül be a szervezetbe, a szürke marha helyben fejt tejéből származó tejtermékeket még a laktóz érzékenyek is jól tolerálják, a helyben tojt “kapirgálós” tyúktojás és a bolti tojás között ég és föld a különbség!

Tehát: lehet, hogy fogyókúrázni nem nálunk fogsz, de valódi gasztronómiai élményhez jutsz ha megkóstolod bőséges reggelinket, ebédünket és vacsoránkat és egyúttal egészségesen is étkezel. Programcsomagjaink többsége legalább napi három bőséges étkezést tartalmaz.

Vendégasztalunk termékei

Ha padig egyúttal a vonalaidra is vigyáznál vagy növelnéd a vitaminbevitelt, kóstold meg különböző díjnyertes termékeinket, melyet szintén falusi vendégasztal szolgáltatásunk keretében kínálunk: helyben étkezésre és kamrád feltöltésére egyaránt.

OMÉK különdíjas spárgánk  titkos recept alapján őrzi meg frissességét, de sokat megtudhatsz róla ezen a linken. Búzahúsunk egészséges és finom alternatívája a valóságos húsból készült ételeknek. Szürkemarha szalámink valódi ritkaság számba menő ízélmény, legújabb termékünk: a homoki fehérspárga por pedig igazi “egészségbomba”. Ha érdekelnek falusi vendégasztalunk termékei írj nekünk vagy vásárold meg azokat helyben a tanyán.

Vendégasztalunk termékei

Küld el megrendelésed!

Látogass hozzánk – tárt kamrával várunk!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com