Skip to main content

Céges csapatépítés és tanyasi disznóvágása bugaci puszta szívében, a Gedeon tanyán

Egy vagy akár több napos csapatépítő tréninghez kerestek helyszínt és egyben programot is? Szállás is kell a csapatnak?

A Gedeon Tanya mindössze egy órányi autóútra van Budapesttől vagy Szegedtől és mindezt kínálja -sőt, ennél sokkal többet is- a tanyasi hangulatot kedvelőknek! Szeretettel várunk benneteket egy felejthetetlen csapatépítő bulira!
A céges rendezvények sikerének titka, a lelke egy különleges helyszín és az embereket barátokká szelídítő, közös program. A bugaci táj varázsa, a friss tanyasi levegő, a hamisítatlan, természetes környezet, a hatalmas tér mindig elvarázsolja vendégeinket. Itt könnyű ellazulni, kikapcsolódni! 

Az Öreg Ház egy tradicionális alföldi tanyaépület. 3 kétágyas szoba áll rendelkezésre, nagy konyhával, étkezővel, fürdőszobával, gyönyörű, muzeális bútorokkal. Praktikusan használható apartmanként. Nagyobb családoknak, baráti társaságnak ideális. Csodás helyszín pár napra elvonulni, a hétköznapokból kizökkenni kicsit.

Nádfedeles központi épületünk szintén az autentikus alföld építkezési stílust idézi, de minden kényelemmel felszerelt, modern vendégház. Nagyobb létszámú csoportoknak ajánljuk. 5 kétágyas szoba saját fürdőszobával, valamint 2 kétágyas szoba közös fürdőszobával várja kedves vendégeinket. 30 személyes étkező és 60 személyes borospince is tartozik az épülethez.

Legújabb épületünk – a Csillagház – modern stílusban épült. 3 két szobás, luxus színvonalú, minden kényelemmel felszerelt apartman. Központi társalgója kellemes helyszíne a jóízű baráti beszélgetéseknek, új barátságok születésének. A kertben található medence mindenki kedvence 🙂   A forró nyári napokon minden együtt van a felüdüléshez, kikapcsolódáshoz, lazításhoz.

Tanyasi disznóvágás a Gedeon tanyán – házias ízek, családias hangulatban

A tanyasi disznóvágás semmihez sem fogható életérzése szabad utat enged a kirobbanó, felhőtlen kacagásnak, oldva a munkahelyen felgyülemlett feszültségeket. Ehhez nagymértékben hozzájárul a híres fütyülős barack pálinka is, mely ugyanúgy hozzátartozik egy igazi falusi disznóvágáshoz, mint a böllér kése! 🙂

Nálunk a disznóvágás több, mint egy tanyasi disznóvágás, hiszen a disznó, melyet levágunk és minden belőlük készült termék és étel saját ökoszociális gazdaságunkból származik! Mi ebben a különleges?
A Gedeon tanyán állataink a családi gazdaságunk által megtermelt takarmányokat eszik, tápot nem kapnak, a mezőn legelnek habzsolva a friss füvet, mely minden fontos anyagot megad számukra. A jó gazda gondosan ápolja és eteti állatait. Mi is ezt tesszük.
A gazdaasztalra kerülő saját termékeink a Kiskunsági Nemzeti Park védjegyeit viselik!  Mi tudjuk, mit teszünk elétek elé az asztalra!

A Gedeon Tanyán a disznóvágás ma is közösségi program, mint régen! Éljétek át velünk Ti is!

A böllértől sok titkot elleshettek: a disznó szakszerű bontását, a kolbászkészítés fortélyait, a füstölés trükkjeit és még rengeteg hasznos dolgot. Megtanulhatjátok a hagyományos disznótoros ételek elkészítését, a húsok tartósításának módját is. Remek móka lesz együtt főzni, tanulni, meglátjátok!
A vacsorán végigkóstolhatjátok az elkészített finomságokat, miközben a háziak mesélnek nektek régi disznótorokon megesett vicces történeteket. 🙂
A finom lakomát követő borozgatás előhozza a nótás kedvet is, ilyenkor oldódik csak fel igazán mindenki! Hangfogót hozni TILOS!

A lakomából megmaradt finomságokból pedig vihettek haza kóstolót vagy akár egész télre feltölthetitek a kamrát a disznótor finomságaival.

Gyertek el a Gedeon Tanyára egy igazi “békebeli” tanyasi disznóvágásra! A közösen elkészített ételek ízei, az együttlét és a vicces helyzetek, a laza, kötetlen hangulat felejthetetlenné teszik majd az itt eltöltött időt.

Szeretettel várunk benneteket!

Küldd el jelentkezéseteket most, nehogy lemaradjatok!