Az öreg ház

A tanyán három épületben fogadjuk vendégeinket.

Az Öreg Ház egy tradicionális alföldi tanya, 3 kétágyas szobával, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, muzeális bútorokkal. Praktikusan használható apartmanként nagyobb családnak, baráti társaságnak.

A központi épület

Nádfedeles központi épületünk szintén az autentikus alföld építkezési stílust idézi, de minden kényelemmel felszerelt, nagyobb létszámú csoportok befogadására is alkalmas, modern vendégház. A közőponti épületben 5 kétágyas szoba saját fürdőszobával, valamint 2 kétágyas szoba közös fürdőszobával várja a vendégeket. A főépületben 30 személyes étkező és 60 személyes borospince is található.

Csillagház

Minden kényelemmel felszerelt legújabb épületünk – a Csillagház – 3 két szobás, luxus színvonalú apartmannal, központi társalgóval és medencés kerttel várja a családokat vagy nagyobb társaságokat.

Tanyánk

Az Alföldön más léptékű a világ. Tanyánk – bár nem vagyunk nagy gazdaság – “látóhatárig” terjed. Közvetlenül a ház előtt egy 10 hektáros szikes tómeder található, mely csak a tavaszi időszakban telik fel úgy-ahogy vízzel. Ennek helyreállítása nagy vágyunk és tervünk. A ház körül több gazdasági épület, gémeskút, szabad tűzi grillező és kemence, bográcsoló hely, játszótér található. Lovas turisztikai helyszínként karámainkban számos szelíd ló várja a lovagolni vágyókat, rakca juh nyájunk és szürkemarha csordánk az őshonos magyar fajták megőrzését hirdeti, erdősávunkban nyulacskáink legelésznek szabadon és több hektáron gazdálkodunk, pl. saját termelésű sprágával.

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com