Gedeon Tanya-Panzió

Gyere hozzánk!

Egy órányi autóútra Budapesttől, téged is megérint a puszta homokkal befújt hangulata. Bugac és környékének egyedülálló madár- és növényvilága, a harapható csend és a finom falatok. Vár a fényszennyezés nélkül rád boruló csillagboltozat, a tücskök ciripelése, a csodálatosan egyedülálló madárvilág.  A puszta embereinek kemény mindennapjai és szíves vendégszeretete, nagy séták vagy lovaglások, friss levegő.

Élmény és romantika

Légy egyedül, barátokkal vagy romantikus kettesben, ha nálunk jártál visszavágysz! Ökrös fogatunk és szelíd lovaink izgalmas helyi kalandokat, a környék számtalan programot kínál.  Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, örömmel jöttök hozzánk évről-évre, ezt garantálhatjuk!

aromantikusferfiak1
DSC_0047

Bugacpuszta télen-nyáron

Legyen bár meleg nyár csillagboltozatos éjszakával, vagy hideg tél a disznóvágások ízével és a kályha melegével, legyen álmos-romantikus hétköznap vagy szívet melengető ünnep, nálunk mindíg megtalálod, amire vágysz. Nyugodt pihenés, jó ételek, változatos programok és szívünkből jövő vendégszeretet vár a Gedeon Tanyán.

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com