Skip to main content

Itt jól érezheted magad

Látogatóink és az utazási portálok és magazinok véleménye helyettünk beszél vendégszeretetünkről.

Szilágyi - Booking.comértékelési pontszám: 8,8

Igazi vidéki vendéglátasban volt részünk. A háziak rendkívül kedvesek és vendégszeretőek. A reggeli és a vacsora szuper volt. Igazi házi koszt. 😊 Utoljára nagymamám főztje ízlett így.
A környezet is szép és csendes, van hely mindennek. Minden reggel a szabadban jógáztam a friss levegőn, miközben éreztem a fű illatát, csodás látvány tárult elém.

Júlia - Booking.comértékelési pontszám: 8,8

Rendkívül családias hangulat, figyelmes és kedves vendéglátó tulajdonosok. Bőséges és finom ételek, személyes és figyelmes jelenlét a házgazdák részéről. Igazi kikapcsolódós környezet, feltöltő idő. Külön köszönet azért, hogy végre van egy hely, ahol nincs TV a szobákban:-)

István - Booking.comértékelési pontszám: 10

A környezet, a fogadtatás, a vendégekhez való hozzáállás, a kiszolgálás, nagyon szuper volt minden!!!
5*😊👍

István - Booking.comértékelési pontszám: 10

A környezet, a fogadtatás, a vendégekhez való hozzáállás, a kiszolgálás, nagyon szuper volt minden!!!
5*😊👍

József - Booking.comértékelési pontszám: 10

A panzió elhejezkedése! Családias lékkör! Tüneményes házigazdák! A csend külvilág nélküli kikapcdolódás! Visszajáró vendégleszünk!😋

Enikő - Booking.comértékelési pontszám: 10

Elvarázsolt a hely nyugalma, a tulajdonosok szeretetteljes hozzáállása. Megnyugtató, szeretetteljes környezetben fogadtak bennünket. A tanyán elhelyezkedő Szent György vonalak és ezek története egyben érdekes és varázslatos számomra. A szállásadók elbűvölően kedves, pozitív energiájú emberek, akik rendkívül figyelmesek, rugalmasak és a kedvünkben jártak.

Tímea - Booking.comértékelési pontszám: 10

Nagyon sokfelé megfordultunk már de ilyen szívélyes vendégszeretettel, ilyen autentikus környezettel még nem találkoztunk. a házigazdák kiteszik a lelküket a vendégeikért, miközben te úgy pihenhetsz mintha a vidéki rokonokhoz mentél volna haza. Minket elvarázsolt a hely, biztosan visszajáró vendégek leszünk. Hálásan köszönünk mindent!

Istvánné - Booking.comértékelési pontszám: 10

Aki szereti a nyugalmat csendet finom kaját ajánlom !!! Szuper hely!!!! A reggeli szuper !! Házias izek kavalkádja !!! Bőséges!!! A vacsora szintén ! A személyzet barátságos ! Közvetlen !! Mindent a vendégért !! Remélem sikerül mégegyszer visszatérni !! Köszönünk mindent !!!!

Legszebb képeinkből válogattunk Neked ízelítőt!