Skip to main content

Gyere hozzánk a családoddal

Nálunk megismerhetitek a hamisítatlan vidéki élet báját! Messze a legközelebbi betonozott út, gyermekeid jó levegőn szaladgálhatnak, míg a szem ellát. Számtalan simogatni való állat, rengeteg kaland vár rátok, gazdasszonyunk pedig finom, friss, helyi alapanyagokból készült ételt tesz elétek. Családi programjaink nagyobb baráti társaságoknak is ideálisak.

Élmény és romantika

Míg a gyerekek este a jó levegőn töltött naptól jóízűt alszanak, ti romantikázhattok a teljes csillagboltozat alatt kicsit.  Ha együtt kerekednétek fel, akkor a közeli kiskunmajsai fürdőben éjszakai fürdőzésen is részt vehettek.

Ökrös fogatunk és szelíd lovaink izgalmas helyi kalandokat, a környék számtalan programot kínál.  Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, örömmel jöttök hozzánk évről-évre, ezt garantálhatjuk!

Simogatható állatok

Tanyánk rengeteg simogatható kisállattal várja a látogatókat. Manapság a városi gyerekeknek nagy élményt jelent a malacok etetése, a szabadban legelésző nyulacskák látványa, vagy egy kisborjúval való találkozás.

Családi programjaink során kis látogatóink természetes környezetükben ismerkedhetnek meg a tanyasi gazdaság állataival, de megismerhetik a környék állat és növényvilágát is.