Skip to main content

Kalandok böllérkéssel

Ha érdekel, hogyan zajlik egy igazi disznóvágás, ha részt vennél a feldolgozásban a böllér útmutatása szerint, ha eltöltenél egy vagy két napot jó hangulatban, tradícionális étkekkel és italokkal, ha magaddal vinnél helyben készült finomságokat….. akkor ezek a Te programodjaid!

Húsdisznó és mangalica

Tanyánkon mindíg jó néhány malac várja, hogy kismalacból vágóállattá cseperendjen. Az őshonos mangalica malacot még Bakos Bácsi javaslatára állítottuk be, pedig a koleszterinről mit sem tudott a Kisöreg. Arról sem tudhatott hogy a mangalicából fogyasztott húsban található koleszterin nem épül be a szervezetbe.

Emellett tartunk húsdisznót is. mely szintén tanyán nevelt állat így – mennyiben a fogyasztást elsősorban a húsra és a feldolgozott hósárúra irányul – ideálisabb  lehet a családi vagy céges vágásokhoz.

Családi program, céges tréning

Tanyasi disznóvágó programunk népszerű családi program, de ez az egyik legnépszerűbb csapatépítő kalandunk is. A szakavatott segítséggel elkészülő finom húsárút a résztvevők a program végén hazavihetik, így még hetek múltán is örömmel és finom falatokkal emlékezhetnek a Gedeon Tanyán eltöltött időre.

Tanyasi disznóvágó programunk egynapos és kétnapos formában is igénybe vehető. Kattints a részletekért!