Skip to main content
[vc_single_image image=”12277″ img_size=”400×219″]

Aktív turizmus

Az aktív turizmus manapság egyre népszerűbb. A wellness-medence melletti heverészés helyett egyre többen választják az aktív kikapcsolódást: lovon, gyalog vagy kerékpáron. Sokaknak elsősorban a hegyek vagy tavaink környéke jut eszébe, ha aktív turisztikai programot tervez, pedig az Alföld – és ezen belül a Homokhátság – is olyan természeti, látvány, gasztronómiai és kulturális élményeket tartogat, melyekért érdemes néhány napra felkerekednünk.

Lóháton

A Gedeon Tanya Panzió hivatalos lovas-turisztikai helyszín. A hozzánk látogatók lovas oktatáson vehetnek részt, mely akár teljesen kezdőket is bevezet a ló megülésének rejtelmeibe. A kicsit gyakorlottabbak vezetőszáron vagy karámban lovagolhatnak, gyakorlott lovasoknak pedig akár hosszabb – néhány órás vagy fél napos – terep-, és túralovaglást is szervezünk.

[vc_single_image image=”11380″ img_size=”400×219″]
[vc_single_image image=”12043″ img_size=”400×219″]

Bringán

A kerékpáros turizmus reneszánszát éli, nyáron gyakran szállnak meg kerékpáros csoportok a Gedeon Tanyán, akiket a hosszú napi tekerés után finom vacsorával, kényelmes szállással várunk. Kecskemét környéke akár 204 km-es kerékpáros kihívást is tartogat, sőt, aki szeretne Budapestről is letekerhet a Kiskunságba, de ha csak 10-50 km-es túrát terveznél, akkor is ajánljuk figyelmedbe a Gedeon tAnya környékét.

Gyalog

Ameddig a szem ellát…és még tovább. Ha kisgyerekekkel sétálnál egy nagyot, akkor akár a Tanyán belül útnak indulva is biztos, hogy nagy sétát tehettek és számtalan érdekes állattal, növénnyel, természeti szépséggel találkoztok majd.

Ha gyakorlott bakancsos turistaként vándorolsz, akkor pedig 20-50 km-es körzeten belül számtalan természeti szépséget, kulturális élményt célba vehettek gyalogosan is. Esete a Tanyára hazatérve finom falatokkal, pihentető, kényelmes szállással várunk. ha pedig ránk borul a csillagboltozatos éj, akkor éjszakai túrára is indulhattok a fényszennyezés nélküli csillagsátras éjszakában.

[vc_single_image image=”12283″ img_size=”400×219″]
[heading_horizontal type=”h1″ margin_top=”30px” margin_bottom=”30px”]Küld el megrendelésed![/heading_horizontal]

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com