Skip to main content

Bugacpuszta egész évben vár!

Családi kikapcsolódás a tanyán

Nem csupán Európában, hanem mindenütt a világban a fáradt városi embereknek a rövid szabadságuk ideje alatt kell regenerálódni, feltöltődni energiával, hogy újult erővel kezdhessenek biztos sikerű munkába. Ehhez nyugalomra, pihenésre, családias hangulatra és legfőképp magára a természetre van szükség.

Budacpuszta igazán kellemes színtere a hétvégi kikapcsolódásnak, ám különleges alkalmak ünneplésére is kiváló helyszín! Ha párban érkeztek, azonnal megérint a puszta szélfútta romantikája. Ha családdal, itt megismerhetitek a hamisítatlan vidéki élet báját! Messze a legközelebbi betonozott út, gyermekeid jó levegőn szaladgálhatnak, míg a szem ellát. Számtalan simogatni való állat, rengeteg kaland vár rátok, gazdasszonyunk pedig finom, friss, helyi alapanyagokból készült ételt tesz elétek.

Míg a gyerekek este a jó levegőn töltött naptól jóízűt alszanak, ti romantikázhattok a teljes csillagboltozat alatt kicsit. Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, örömmel jöttök hozzánk évről-évre, ezt garantálhatjuk!

Hurkatöltés és mogyoró gurítás a kollégákkal

Itt Bugacpusztán egy órányi vezetésre a fővárostól kiszakadhatsz a megfeszített ütemet diktáló mindennapokból és együtt pihenhetsz, vagy dolgozhatsz munkatársaiddal!

Néhány órás vagy egész napos programjaink során próbára teheted, erősítheted csapatod állóképességét és összetartását. Jót mulathattok finom falatok mellett, akár egy házi disznóvágásba is belecsöppenhettek.

Rendezvénytermünk a szórakozás mellett alkalmas a közös munkára vagy tanulásra is. Otthonos szobáink és medencés Csillagházunk pedig több napos programok során is kényelmes elhelyezést nyújtanak a kisebb-nagyobb céges csoportoknak.

Érték, élmény, egészség

Az érintetlen természeti környezet, a gyógyvizek, a kulturális örökség emlékhelyei és a környéken évről-évre megrendezett számos és számtalan rendezvény ideális helyszínné teszik Bács-Kiskun Megyét és ezen belül a Gedeon Tanyát az aktív turizmust kedvelők számára.

Ahhoz, hogy böllérkéssel vagy hurkatöltővel a kezedben töltsd a hétvégét, ki sem kell mozdulnod a Gedeon Tanyáról! Reggel megmártózhatsz a Csillagház medencéjében és innen indulhatsz tereplovas túrára, futóedzésre vagy bringás kirándulásra.

Meglátogathatod a közeli-távoli környék nemzeti parkjait, arborétumait, kulturális emlékhelyeit vagy termálfürdőjét, de ideális szállást nyújtunk a megye és a szomszédos megyék futósport, rally, lovas, kutyás vagy evezős rendezvényeihez is.