Skip to main content

Céges csapatépítés és tanyasi disznóvágása bugaci puszta szívében, a Gedeon tanyán

A gazdaasztalra kerülő saját termékeink a Kiskunsági Nemzeti Park védjegyeit viselik! Mi tudjuk, mit teszünk elétek elé az asztalra!

Egy vagy akár több napos csapatépítő tréninghez kerestek helyszínt és egyben programot is? Szállás is kell a csapatnak?
A Gedeon Tanya mindössze egy órányi autóútra van Budapesttől vagy Szegedtől és mindezt kínálja -sőt, ennél sokkal többet is- a tanyasi hangulatot kedvelőknek! Szeretettel várunk benneteket egy felejthetetlen csapatépítő bulira!
A céges rendezvények sikerének titka, a lelke egy különleges helyszín és az embereket barátokká szelídítő, közös program. A bugaci táj varázsa, a friss tanyasi levegő, a hamisítatlan, természetes környezet, a hatalmas tér mindig elvarázsolja vendégeinket. Itt könnyű ellazulni, kikapcsolódni!

Nekünk tényleg fontos az Ön rendezvényének a sikere.

A helyszín értékét növeli a ritkaságnak számító Szent György vonalak hármas találkozása a tűzrakó helyünk mellett. Csodás gyógyító erejű Földenergiát sugároz az átmenő vonalak hármas metszéspontja. Az országunkban ilyen talán három helyen van még a miénken kívül.

Időpont: megállapodás és egyeztetés szerint.
Igény szerint a napok tartalma felcserélhető. Azaz kezdődhet a program a disznóvágással is.

Tanyasi disznóvágás a Gedeon tanyán – házias ízek, családias hangulatban

Érkezés a Gedeon Tanyára.

Fogadás: Ősi alföldi tradíció szerint barackpálinkával, lila hagymás mangalicazsíros kenyérrel fogadjuk kedves vendégeinket a ház előtt, így szerencsét hoznak a csapatra, és a háziakra is.

Áldomásivás a disznóra, disznó leszúrása, majd a bontási fortélyok megismerése. Igény szerint a vendégek részt vehetnek a disznóvágási munkálatokban.
( húsdarabolás, darálás, ízesítés, töltés, és abálás,).

A vendégek gazdag reggelije közben kóstolják meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat ( disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…). Vidám népi játékok következnek, népszerű patkóhajító és mogyorógurító verseny . A patkóhajító verseny első helyezettje kerámia emlékplakettet kap nagy derültség közepette. A visszavágó mogyorógurító verseny győztese is jutalmat kap. Lovas fogatozás.
Közben hagymás sült vér is kerül az asztalra. Kolbászkészítő és töltő verseny 2 csapat részvételével. A disznótoros vacsoránál ünnepélyes eredményhirdetés.

Csapatépítő játékok. Íjászverseny, szerencsepatkó keresés a pusztában.

A TANYA SPECIALITÁSAKÉNT IGAZI KURIÓZUMKÉNT AZ EBÉD:

  • Szürke marha gulyás házi csipetkével
  • Palacsinta házi lekvárral

Akik nem kívánnak tevékenyen részt venni a disznó feldolgozásában, azok részére fakultatív programok sokasága áll rendelkezésre pl. lovaglás, lovaglás tanítás, kirándulások,

A gazdag disznótoros vacsora mintamenüje:

  • Orja leves orja-tésztával
  • Toros tál / natúr szelet, töltött káposzta, hurkák, kolbász, körítések: hagymás tört krumpli spárga saláta, savanyú uborka. Esetleges diétások miatt rántott szelet is kerül a tálra
  • Tejes pite házi bodzalekvárral

Szállás kétágyas szobákban.
Másnap gazdag reggeli, majd búcsú a Pusztától és a háziaktól.

Ára: 1 éjszakai szállással, programokkal, étkezésekkel és két
gazdag reggelivel együtt:

A CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING DISZNÓVÁGÁSSAL program díja:
2 nap + 1 éjszaka: 37.000.- Ft/fő + ÁFA
3 nap + 2 éjszaka: 55000.- Ft / fő + ÁFA

 

A programpontok az Ön kérésére felcserélhetők.
A minőség pedig mással összehasonlíthatatlan.

Köszönöm a bizalmukat mellyel ajánlatunkat megtisztelték.

Üdvözlettel:
Gedeon Zsolt/ tulajdonos
Menedzser Oxford: 8996428

Az Öreg Ház egy tradicionális alföldi tanyaépület. 3 kétágyas szoba áll rendelkezésre, nagy konyhával, étkezővel, fürdőszobával, gyönyörű, muzeális bútorokkal. Praktikusan használható apartmanként. Nagyobb családoknak, baráti társaságnak ideális. Csodás helyszín pár napra elvonulni, a hétköznapokból kizökkenni kicsit.

Nádfedeles központi épületünk szintén az autentikus alföld építkezési stílust idézi, de minden kényelemmel felszerelt, modern vendégház. Nagyobb létszámú csoportoknak ajánljuk. 5 kétágyas szoba saját fürdőszobával, valamint 2 kétágyas szoba közös fürdőszobával várja kedves vendégeinket. 30 személyes étkező és 60 személyes borospince is tartozik az épülethez.

Legújabb épületünk – a Csillagház – modern stílusban épült. 3 két szobás, luxus színvonalú, minden kényelemmel felszerelt apartman. Központi társalgója kellemes helyszíne a jóízű baráti beszélgetéseknek, új barátságok születésének. A kertben található medence mindenki kedvence 🙂   A forró nyári napokon minden együtt van a felüdüléshez, kikapcsolódáshoz, lazításhoz.