Igazi pusztaélmény – egy órára Budapesttől

Közel a természethez

Állatok, erdő-mező, csend.

Vidéki vendégszeretet

jó ételek, nagy beszélgetések.

Különleges kalandok

Lovon, bringán, böllérkéssel.

Mi is a városból érkeztünk

Gedeon Zsolt vagyok, a Gedeon Tanya Panzió tulajdonosa. Negyed százada Budapestről érkeztem családommal erre a vidékre, s rögtön otthon éreztem magam itt, ahol megérint a puszta szélfútta hangulata. Azóta a tanyasi lét életformámmá vált, amit örömmel osztok meg minden vendégemmel.

Tanyánk a Kiskunság közepén, Bugacpusztán, az egykori Görbeszéki tó partján, Budapestől 1 órányi autóútra vár. Itt találkozik múlt, jelen és jövő…

3
09
Program a Gedeonfarmon

Bugacpuszta múltja és jövője

A keleti pusztákról érkező honfoglaló magyarok a Kiskunságban találták meg igazi életterüket, itt találjuk meg kulturális és természeti örökségünk gyökereit. A kiskunsági tanyák haloványan derengő lámpafénye újraéled, a tanyasi öko-gazdálkodás egyre fontosabb szerepet tölt be napjainkban, felélesztve a feledésbe merült gazdálkodási modellt. Mindannyiunkon múlik, hogyan tudjuk megőrizni őseink kedvelt tájának, Európában egyedülálló természeti értékeit és kulturális örökségét.

Puszta ötös
DIGITAL CAMERA
DSCN0885

természet, nyugalom, programok az év minden napjára

A legandás betyárvilág központjában lenyűgöző madárvilág, a láprétek védett növényei, és a mesébe illő táj békessége vár. Gémeskút árnyékában nyargaló lovak, békésen legelésző magyar szürkemarhák, a legnagyobb melegben is összebújó rackabirkák, a békákat szedegető fehér gólyák, – megannyi kis csoda.

Tanyánk remek kiindulópont egy napos kirándulásokra: 60 kilométeren belül több Wellness gyógyfürdő, az Európában unicumnak számító hajósi pincefalu, a Nemzeti Történelmi Emlékpark található, és magyarországi Kamra-túra állomások közül is több a közelünkben van. Legkedveltebb programjaink: disznóvágás, céges tréningek, családi hétvége, osztálykirándulás.

Filmforgatás 3. 007
DIGITAL CAMERA
lovas

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

 

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com