Skip to main content

Gyere hozzánk!

Egy órányi autóútra Budapesttől, téged is megérint a puszta homokkal befújt hangulata. Bugac és környékének egyedülálló madár- és növényvilága, a harapható csend és a finom falatok. Vár a fényszennyezés nélkül rád boruló csillagboltozat, a tücskök ciripelése, a csodálatosan egyedülálló madárvilág.  A puszta embereinek kemény mindennapjai és szíves vendégszeretete, nagy séták vagy lovaglások, friss levegő.

Élmény és romantika

Légy egyedül, barátokkal vagy romantikus kettesben, ha nálunk jártál visszavágysz! Ökrös fogatunk és szelíd lovaink izgalmas helyi kalandokat, a környék számtalan programot kínál.  Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, örömmel jöttök hozzánk évről-évre, ezt garantálhatjuk!

Bugacpuszta télen-nyáron

Legyen bár meleg nyár csillagboltozatos éjszakával, vagy hideg tél a disznóvágások ízével és a kályha melegével, legyen álmos-romantikus hétköznap vagy szívet melengető ünnep, nálunk mindíg megtalálod, amire vágysz. Nyugodt pihenés, jó ételek, változatos programok és szívünkből jövő vendégszeretet vár a Gedeon Tanyán.