vasarnapi_szulok

Vasárnapi szülők

Nemrég egy bájos kislány a párnája alatt hagyott nekünk, a vendéglátóinak egy édes levelet, ezért született ez a program. Ír benne programokról, a rengeteg állatunkról, lovakról, nyuszikról. Elmondja, hogy valójában fél a kutyáktól, de a mi Marcipánunk és Betyár kutyánk nagyon aranyos, majd ezzel zárja sorait: „Amikor mi votunk, akkor eléggé fújt a szél, de még az első nap körbe sétáltuk a családdal a tavat. A szüleim sajnos elváltak, ezért nagyon örültem, hogy együtt tudott lenni a család, főleg ezen a helyen. Nagyon jó volt…!

Vasárnapi szülők. Egy napos program, ebéddel.

Ismerd meg a programot!

pexels-photo-289825-940x493

Séta és gyereknevetés

Minden második családban talákozunk vasárnapi szülővel. Töltsél el egy napot gyermekeddel, lovagoljatok, fogatozzatok, hajítsatok patkót, gurítsatok mogyorót, fedezzetek fel egy élő tanyát a Bugacpusztán… együtt! Egyetek finom, egészséges ételeket saját alapanyagainkat feldolgozó konyhánkról. Beszélgessete egy nagyot, miközben bebarangoljátok a Pusztát a legelésző lovak és szürkék társaságában!

Terített asztalunk

Jó étkek, nagy beszélgetések

Három fogásos ebédünk mintamenüje: Pulykahúsleves gríznokedlivel. Gedeon tál: filézett, töltött csirkecomb, mangalica sonkás rablóhús, párizsiasan rántott pulykamellfilé, alma köntösben, kétféle körítés, spárgasalátával, savanyúsággal. Kemencés almás és túrós rétes.

 

Árak és tudnivalók

Vasárnapi szülők

Ft6.500

/fő

Ebéddel, lovas kocsizással, két játékkal.
Megrendelem!

Tudnivalók

Szeretnénk ha minél több minőségi időt tudnátok együtt tölteni. Így ha megtetszik programunk kedvezményes komplett hétvégi programot is választhattok egy következő alkalomra.

00021340

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com