Kulináris kaland

Kulináris kaland

Ha szívesen töltenél a vidám délután és egy feledhetetlen estét családod, barátaid vagy kollégáid körében a varázslatos Bugacpusztán, ha ellesnéd a grillezés fortélyait és megkóstolnád tradícionális magyar  étkeinket, italainkat,akkor ez a Te programod!

Grillezett csodák éjszakája Bugacpusztán…

A Gedeon Tanya ízes-füstös kulináris sétája a grillezés birodalmában. Baráti, családi vagy akár céges programnak is kiváló.

1 éjszakás program.

Ismerd meg a programot!

Program a Gedeonfarmon

A program

Délutáni érkezéskor a pusztai hagyományok szerint barackpálinkával és lila hagymás, mangalica-zsíroskenyérrel fogadunk. Megkésett áldomást iszunk a levágott disznóra, hogy lelki üdve ne maradjon szárazon.

A fogadást követően fatálról kóstolhatod meg a Gazdasszony receptjei alapján, stresszmentes nevelésű állományunkból készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna,…). A csipegetést követően kipróbáljuk a Kiskunság kedvelt népi játékait, a patkóhajító és mogyorógurító versenyt. Az első helyezettek kerámia emlékplakettet kapnak a vacsoránál az eredményhirdetésen. A vidám játékot lovas kocsizás követi pusztai lovakkal. A kocsikázás után kezdetét veszi a grillezés és a tapasztalatok cseréje, melynek során megismerheted fortélyainkat és te is megmutathatod titkos fogásaidat.

Fakultatív programok

Fakultatív programok

Akik nem kívánnak tevékenyen részt venni a grillezésben, több fakultatív program közül is választhatnak: pl. lovaglás, lovas oktatás, termálfürdőzés a közeli kiskunmajsai termálfürdőben.

Gazdag opcionális reggeli közben ismét megkóstolhatod a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…) és friss házi tojás is kerül az asztalra.

Reggel, hazaindulás előtt lehetőséged nyílik kiválasztani saját malacodat a kondánkból és vásárolhatsz házi finomságainkból.

 

Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról.

Teljes ellátás

Kóstolók, reggeli

Az érkezési kóstolók és gazdag opcionális reggeli közben kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…).

Falusi vendégasztalunk választékából vásárolhatsz szürkemarha szalámit, homoki fehér spárgát és az éppen kapható  házi disznóságokat is.

Terített asztalunk

Vacsora

A közösen elkészített gazdag grillvacsora mintamenüje:

Pulykahúsleves óriás gríznokedlivel. Éhes betyár tál – Grillezett rablóhús velesült zöldséggel, puha paradicsommal, klasszikus tarja szabadtűzről, diétás csirkefilé. Körítésnek – hagymás tört krumpli spárga saláta, kovászos uborka. Desszertként – tejes pite házi lekvárral.

Árak és tudnivalók

Egy éjszakás grillkaland

Ft16.400

/fő

13.900 Ft + ÁFA/fő

Szállás, ellátás, programok.


Megrendelem!

Tudnivalók

Az opcionális reggeli ára: 1.700 Ft (1.440 Ft + ÁFA) /fő. 3 éven aluli gyermek részvétele, szülőkkel egy ágyon történő alvás esetén díjtalan. Pótágy-használattal, étkezéssel, programokkal a 3 éven aluli gyerekek számára a részvételi díj 25%-a fizetendő. 3-10 éves korig 50% manókedvezményt adunk.

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com