A tanya, a környék, a régió – számtalan lehetőség!

A Gedeon Tanya

Pihenés teljes kényelemben

Bugacpuszta

Testközelben a természet

Programok a környéken

Kultúra, kaland, kikapcsolódás

Egy tanya minden kényelemmel

A tanyán három épületben fogadjuk vendégeinket. Az Öreg Ház egy tradicionális alföldi tanya, 3 kétágyas szobával, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, muzeális bútorokkal. Praktikusan használható apartmanként nagyobb családnak, baráti társaságnak. A közőponti épületben 5 kétágyas szoba saját fürdőszobával, valamint 2 kétágyas szoba közös fürdőszobával várja a vendégeket.

Minden kényelemmel felszerelt legújabb épületünk – a Csillagház – 3 két szobás, luxus színvonalú apartmannal, központi társalgóval és medencés kerttel várja a családokat vagy nagyobb társaságokat. A főépületben 30 személyes étkező és 60 személyes borospince is található.

DSC_0223
DSC_0240
DSC_0049

Bugacpuszta – egyedülálló természeti környezet

A kiemelkedő természeti értékek nemzetközi elismeréseképpen a Kiskunsági Nemzeti Park területének kétharmadát az UNESCO Ember és Bioszféra (MAB) programja Bioszféra Rezervátummá nyilvánította. A Duna-Tisza köze legnagyobb földrajzi tájegysége a Homokhátság. Ez adja igazán Kiskunság és a nemzeti park jellegzetes arculatát. Ez a terület egyedülálló növény- és állatvilággal és történelmi örökséggel rendelkezik, mely érdemes a megismerésre.

09
DSC_0053
DSC_0070

Érték, élmény, egészség

25-50 km-es körzetben változatos emlékek találhatók. Például európai hírű börtönmúzeum, a legnagyobb magyar költő, Petőfi Sándor szülőháza. dús koncentrátumú termálvíz Kiskunmajsán, bugaci ménes, pásztormúzeum, szürke gulya, ősborókás, Ópusztaszeri Emlékpark, Kecskeméten a Kodály Intézet, Orgonakoncert Szegeden, Hajóson a pincefalu jó magyar borokkal.

millenniumi_emlekmu_opusztaszer_nemzeti_emlekpark_495204_80985
shutterstock_33652225
Fakultatív programok

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com