Skip to main content
[vc_single_image image=”11364″ img_size=”400×219″]

Élmény disznóvágás

Ha érdekel, hogyan zajlik egy igazi disznóvágás, ha részt vennél a feldolgozásban a böllér útmutatása szerint, ha eltöltenél két napot jó hangulatban, tradícionális étkekkel és italokkal, ha magaddal vinnél helyben készült finomságokat….. akkor ez a Te programod!

Tanyasi disznóvágás

Céges csapatépítésnek, baráti, családi programnak is kiváló!

Egy napos program szállás nélkül.
Ára: 24.000 Ft

[vc_empty_space height=”20px”]
[heading_horizontal type=”h1″] Válassz programot érkezéskor![/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”11600″ img_size=”400×219″]

Áldomás, disznóvágás, feldolgozás

Megérkezéskor a pusztai hagyományok szerint barackpálinkával és lila hagymás zsíroskenyérrel fogadunk. Áldomást iszunk a levágott disznóra, hogy lelki üdve ne maradjon szárazon. A reggelit követően választhatsz, hogy nézőként vagy tevékenyen részt veszel a feldolgozásban. Ha ezt választod egész nap mellettünk tüsténkedhetsz és valóban megtanulhatod a porciózás, ízesítés, töltés, abálás, disznósajt készítés részleteit.

[vc_single_image image=”11395″ img_size=”400×219″]

Játék, kikapcsolódás

A böllér mellett való sürgölődés alternatívájaként élvezed a Gedeon Tanya kínálta fakultatív programokat: lovas fogatozás a környéken, lovas okatás, íjászat, állatsímogató, kirándulás.

Vendégeink kipróbálhatják a Kiskunság kedvelt népi játékait, a patkóhajító és mogyorógurító versenyt. Az első helyezettek kereámia emlékplakettet kapnak a vacsoránál az eredményhirdetésen.

[heading_horizontal type=”h1″]Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról[/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”12009″ img_size=”400×219″]

Reggeli

Érkezéskor gazdag reggeli közben fatálról kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…)

[vc_single_image image=”11951″ img_size=”400×219″]

Vacsora

Az izgalmas napot gazdag disznótoros vacsorával zárjuk: orja leves orjatésztával vagy óriás grízgaluskával, toros tál (natúr szelet, töltött káposzta, hurkák, kolbász), körítések (hagymás tört krumpli spárga saláta, kovászos uborka). Kemencés almás rétes.

[heading_horizontal type=”h1″]Árak és tudnivalók[/heading_horizontal]
[karma_builder_pricing_box animate=”animate_none” style=”style-1″ color=”alphagreen” button_color=”alphagreen” price=”12.700″ currency=”Ft” plan=”Egynapos disznóvágás” term=”/fő” button_label=”Megrendelem!” button_size=”small” url=”url:http%3A%2F%2Fgedeon.openweb.hu%2Fmegrendeles%2F|||”]10.500 Ft + ÁFA/fő

Ellátás, programok.[/karma_builder_pricing_box]

Tudnivalók

3 év alatt ingyenes, 10 év alatt 50 % Manókedvezmény. A vacsorát követően vásárolhatsz a disznótoros finomságokból és falusi vendégasztalunk más termékeiből is.

Figyelem! Itt is tájékoztatunk, hogy disznóvágás programjaink során minden vonatkozó jogszabályi előírást betartunk, melyről a programot megelőzően írásos tájékoztatót kapsz a helyszínen!

[vc_single_image image=”11599″ img_size=”400 x219″]
[heading_horizontal type=”h1″ margin_top=”30px” margin_bottom=”30px”]Küld el megrendelésed![/heading_horizontal]

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com