Terített falusi vendégasztallal várunk!

Falusi vendégasztal

egészséges, házias, finom

Gasztronómiai programok

jó ételek jó társaságban

A puszta ízei

Próbáld ki receptjeinket

Mit jelent a falusi vendégasztal?

A falusi vendégasztal szolgáltatás keretében lehetőségünk van arra, hogy vendégeinket házi termelésű élelmiszerekkel, közvetlen, családias környezetben lássuk vendégül ízletes reggelivel és főétkezésekkel.

Terített asztalunknál saját termelésű, egészséges, friss ételekkel fogadjuk vendégeinket. Húsételeink többségének mangalica, szürke marha és friss tanyasi szárnyas az alapanyaga, a vidék zöldségeivel körítve. Tűzrakó helyünkön grillezett ételek, bográcsban készült gasztronómiai finomságok sokasága készül. A kemencében Évi néni rétese vagy tejes pitéje, a tűzhelyen fánk sül.

Terített asztalunk
Teljes ellátás
Falusi vendégasztal

Kamrából kamrába

Falusi vendégasztalunkról nem csak helyben láthatjuk vendégül a hozzánk érkezőket, de házi termelésű élelmiszereinkkel, terményeinkkel meg is tölthetjük kamrájukat. Szürke marha szalámink, búzahúsunk, helyi termelésű feldolgozott spárga-készítményeink az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK) évről-évre nagy sikerrel szerepelnek.

Házi disznóvágás programunk “eredményével” pedig egy család, nagyobb baráti társaság vagy munkahelyi csapat megtöltheti a kamráját.

Sansz terem Clearing szm szalámi
IMG_8375
DIGITAL CAMERA

A puszta ízei

Vendégeink – különösen a külföldiek – mindig örömmel tapasztalják, hogy az eléjük tálalt falatok jellegzetes, magyaros ízekben gazdagok.  Mai modern kifejezéssel élve “gasztronómiai hungarikumokkal” főzünk. A kalocsai fűszerpaprika, a nemes magyar borok, a szürkemarha és a mangalica sertés húsa, mind mind olyan gasztronómiai csoda, amelyet más országok konyhája csak mint külhoni ritkaságot tart számon.

Honlapunkon is megtalálható receptjeinkkel szeretnénk egy kis segítséget nyújtani abban, hogy látogatóink felidézhessék a kunsági konyha ízeit. A tájegység tradícionális konyhája a keményen dolgozó, egészségesen élő parasztemberek igényeit tükrözi. Ételei magas tápértékűek, fűszerei és az ételek elkészítési módja mindenben a vidék adottságaihoz alkalmazkodik.

kemences_sonkakocka
eva_neni_sajt
sparga

Küld el megrendelésed!

Látogass hozzánk – tárt kamrával várunk!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com