Disznóölő hétvége

Élmény disznóvágás

Ha érdekel, hogyan zajlik egy igazi disznóvágás, ha részt vennél a feldolgozásban a böllér útmutatása szerint, ha eltöltenél két napot jó hangulatban, tradícionális étkekkel és italokkal, ha magaddal vinnél helyben készült finomságokat….. akkor ez a Te programod!

Tanyasi disznóvágás

Céges csapatépítésnek, baráti, családi programnak is kiváló!

Egy napos program szállás nélkül.
Ára: 24.000 Ft

Válassz programot érkezéskor!

Áldomás, disznóvágás, feldolgozás

Áldomás, disznóvágás, feldolgozás

Megérkezéskor a pusztai hagyományok szerint barackpálinkával és lila hagymás zsíroskenyérrel fogadunk. Áldomást iszunk a levágott disznóra, hogy lelki üdve ne maradjon szárazon. A reggelit követően választhatsz, hogy nézőként vagy tevékenyen részt veszel a feldolgozásban. Ha ezt választod egész nap mellettünk tüsténkedhetsz és valóban megtanulhatod a porciózás, ízesítés, töltés, abálás, disznósajt készítés részleteit.

Pusztai programok

Játék, kikapcsolódás

A böllér mellett való sürgölődés alternatívájaként élvezed a Gedeon Tanya kínálta fakultatív programokat: lovas fogatozás a környéken, lovas okatás, íjászat, állatsímogató, kirándulás.

Vendégeink kipróbálhatják a Kiskunság kedvelt népi játékait, a patkóhajító és mogyorógurító versenyt. Az első helyezettek kereámia emlékplakettet kapnak a vacsoránál az eredményhirdetésen.

Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról

Teljes ellátás

Reggeli

Érkezéskor gazdag reggeli közben fatálról kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…)

Terített asztalunk

Vacsora

Az izgalmas napot gazdag disznótoros vacsorával zárjuk: orja leves orjatésztával vagy óriás grízgaluskával, toros tál (natúr szelet, töltött káposzta, hurkák, kolbász), körítések (hagymás tört krumpli spárga saláta, kovászos uborka). Kemencés almás rétes.

Árak és tudnivalók

Egynapos disznóvágás

Ft12.700

/fő

10.500 Ft + ÁFA/fő

Ellátás, programok.


Megrendelem!

Tudnivalók

3 év alatt ingyenes, 10 év alatt 50 % Manókedvezmény. A vacsorát követően vásárolhatsz a disznótoros finomságokból és falusi vendégasztalunk más termékeiből is.

Figyelem! Itt is tájékoztatunk, hogy disznóvágás programjaink során minden vonatkozó jogszabályi előírást betartunk, melyről a programot megelőzően írásos tájékoztatót kapsz a helyszínen!

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com