DIGITAL CAMERA

Kirándulás Bugacpusztára

Nálunk megismerhetitek a hamisítatlan vidéki élet báját!  Egy óra útra Budapesttől megismerkedhettek a vidéki élet szépségével. Állatok között a pusztában sétálva tarthattok környezetismeret órát, együtt játszhattok és pihenhettek. A gyerekek a jó levegőn játszhatnak simogatható állatok között, és egészséges, helyben termelt ételeket fogyaszthatnak.

Kaland kicsiknek és nagyoknak

Érkezzetek egy napra vagy hosszabb időre, vendégszerető, biztonságos, gyermekbarát környezettel várunk titeket minden korosztályból!

Ökrös fogatunk és szelíd lovaink izgalmas helyi kalandokat, a környék számtalan programot kínál.  Ha együtt tapasztaljátok meg a puszta nyugalmát, sokáig emlékezni fog rá a gyerekcsapat, ezt garantáljuk.

alkotonap_skanzen
DIGITAL CAMERA

Kérd ajánlatunkat!

Az igényelt étkezés, programok, szállás függvényében számos kedvezményes csomagajánlattal várjuk a gyermek-csoportokat és kísérőiket óvodás kortól a középiskola végéig. A programot a csoport igényeire szabjuk, így mindenképpen keress minket, hogy egyeztessünk és személyre szabott ajánlatot tehessünk.

Osztálykirándulás program

Osztálykirándulás

Ft4.500

/fő

  • Ellátás és programok.
  • Egy éjszakás hosszabbítás felára: +7.900 Ft
  • Opcionális: Magyarkert látogatás belépő váltásával.
  • Kizárólag diákok és kísérőik részére!

Megrendelem!

Javasolt programunk

Kb. 3-4 óra.

Érkezés a Gedeon Tanyára. Helyi tradíciókhoz igazodó fogadás (mangalica zsíros kenyér lilahagymával), ásványvíz.  Az udvaron szabad tűzön rotyogó szürke marha húsból készült gulyás kóstolása után lovas fogatozás a Kiskunsági Nemzeti Park területén.

Közkedvelt ebéd mintamenünk:

  • Hideg előétel / szürke marha szalámi, mangalicakolbász, saláta stb./
  • Saját szürke marhából készült gulyás házi csipetkével
  • Tejes pite, recepttel együtt, ásványvíz

Ebéd utáni kedvcsinálóként két népi játék következik díjakért, érmekért, a nagysikerű patkóhajító és diógurító verseny.

Beszélgetés a helyi betyár legendákról. Egy kis történelmet, kis kultúrát is lopunk a programba. Eláruljuk a Betyárszög titkát, mesélünk a betyárbecsületről, megmondjuk mi az összefüggés a Zrínyi, és Thököly családoknak a szürke marhákkal, úszik-e a Magyar Marha. Lóra ülési lehetőség (kedves emlékű fényképek készülhetnek). Pónilovaglás. Majd a gyerekek megtekinthetik az ökoszociális farmunkat és simogatható, etethető állatainkat.

Beszélgetés a magyar szürke marha hasznosításáról, hiszen hungaricum, erről sokkal többet érdemes tudnunk. Szerencsepatkó keresés a pusztában. A masnival átkötött patkó mellett meglepetést találnak a résztvevők.

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com