tűzgyújtás-grillezés

Kulináris kaland

Ha szívesen töltenél a vidám délután és egy feledhetetlen estét családod, barátaid vagy kollégáid körében a varázslatos Bugacpusztán, ha ellesnéd a grillezés fortélyait és megkóstolnád tradícionális magyar  étkeinket, italainkat,akkor ez a Te programod!

Grillezett csodák éjszakája Bugacpusztán…

A Gedeon Tanya ízes-füstös kulináris sétája a grillezés birodalmában. Baráti, családi vagy akár céges programnak is kiváló.

1 éjszakás program.

Ismerd meg a programot!

DIGITAL CAMERA

A program

Délutáni érkezéskor a pusztai hagyományok szerint barackpálinkával és lila hagymás, mangalica-zsíroskenyérrel fogadunk. Megkésett áldomást iszunk a levágott disznóra, hogy lelki üdve ne maradjon szárazon.

A fogadást követően fatálról kóstolhatod meg a Gazdasszony receptjei alapján, stresszmentes nevelésű állományunkból készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna,…). A csipegetést követően kipróbáljuk a Kiskunság kedvelt népi játékait, a patkóhajító és mogyorógurító versenyt. Az első helyezettek kerámia emlékplakettet kapnak a vacsoránál az eredményhirdetésen. A vidám játékot lovas kocsizás követi pusztai lovakkal. A kocsikázás után kezdetét veszi a grillezés és a tapasztalatok cseréje, melynek során megismerheted fortélyainkat és te is megmutathatod titkos fogásaidat.

jonathermal-gyogy-elmenyfurdo-1-l

Fakultatív programok

Akik nem kívánnak tevékenyen részt venni a grillezésben, több fakultatív program közül is választhatnak: pl. lovaglás, lovas oktatás, termálfürdőzés a közeli kiskunmajsai termálfürdőben.

Gazdag opcionális reggeli közben ismét megkóstolhatod a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…) és friss házi tojás is kerül az asztalra.

Reggel, hazaindulás előtt lehetőséged nyílik kiválasztani saját malacodat a kondánkból és vásárolhatsz házi finomságainkból.

 

Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról.

DIGITAL CAMERA

Kóstolók, reggeli

Az érkezési kóstolók és gazdag opcionális reggeli közben kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…).

Falusi vendégasztalunk választékából vásárolhatsz szürkemarha szalámit, homoki fehér spárgát és az éppen kapható  házi disznóságokat is.

rablohus

Vacsora

A közösen elkészített gazdag grillvacsora mintamenüje:

Pulykahúsleves óriás gríznokedlivel. Éhes betyár tál – Grillezett rablóhús velesült zöldséggel, puha paradicsommal, klasszikus tarja szabadtűzről, diétás csirkefilé. Körítésnek – hagymás tört krumpli spárga saláta, kovászos uborka. Desszertként – tejes pite házi lekvárral.

Árak és tudnivalók

Egy éjszakás grillkaland

Ft16.400

/fő

13.900 Ft + ÁFA/fő

Szállás, ellátás, programok.


Megrendelem!

Tudnivalók

Az opcionális reggeli ára: 1.700 Ft (1.440 Ft + ÁFA) /fő. 3 éven aluli gyermek részvétele, szülőkkel egy ágyon történő alvás esetén díjtalan. Pótágy-használattal, étkezéssel, programokkal a 3 éven aluli gyerekek számára a részvételi díj 25%-a fizetendő. 3-10 éves korig 50% manókedvezményt adunk.

DIGITAL CAMERA

Küld el megrendelésed!

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com