Skip to main content
[vc_single_image image=”12245″ img_size=”400×219″]

Kulináris kaland

Ha szívesen töltenél a vidám délután és egy feledhetetlen estét családod, barátaid vagy kollégáid körében a varázslatos Bugacpusztán, ha ellesnéd a grillezés fortélyait és megkóstolnád tradícionális magyar  étkeinket, italainkat,akkor ez a Te programod!

Grillezett csodák éjszakája Bugacpusztán…

A Gedeon Tanya ízes-füstös kulináris sétája a grillezés birodalmában. Baráti, családi vagy akár céges programnak is kiváló.

1 éjszakás program.

[vc_empty_space height=”20px”]
[heading_horizontal type=”h1″]Ismerd meg a programot![/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”11967″ img_size=”400×219″]

A program

Délutáni érkezéskor a pusztai hagyományok szerint barackpálinkával és lila hagymás, mangalica-zsíroskenyérrel fogadunk. Megkésett áldomást iszunk a levágott disznóra, hogy lelki üdve ne maradjon szárazon.

A fogadást követően fatálról kóstolhatod meg a Gazdasszony receptjei alapján, stresszmentes nevelésű állományunkból készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna,…). A csipegetést követően kipróbáljuk a Kiskunság kedvelt népi játékait, a patkóhajító és mogyorógurító versenyt. Az első helyezettek kerámia emlékplakettet kapnak a vacsoránál az eredményhirdetésen. A vidám játékot lovas kocsizás követi pusztai lovakkal. A kocsikázás után kezdetét veszi a grillezés és a tapasztalatok cseréje, melynek során megismerheted fortélyainkat és te is megmutathatod titkos fogásaidat.

[vc_single_image image=”12057″ img_size=”400×219″]

Fakultatív programok

Akik nem kívánnak tevékenyen részt venni a grillezésben, több fakultatív program közül is választhatnak: pl. lovaglás, lovas oktatás, termálfürdőzés a közeli kiskunmajsai termálfürdőben.

Gazdag opcionális reggeli közben ismét megkóstolhatod a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…) és friss házi tojás is kerül az asztalra.

Reggel, hazaindulás előtt lehetőséged nyílik kiválasztani saját malacodat a kondánkból és vásárolhatsz házi finomságainkból.

 

[heading_horizontal type=”h1″]Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról.[/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”12009″ img_size=”400×219″]

Kóstolók, reggeli

Az érkezési kóstolók és gazdag opcionális reggeli közben kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…).

Falusi vendégasztalunk választékából vásárolhatsz szürkemarha szalámit, homoki fehér spárgát és az éppen kapható  házi disznóságokat is.

[vc_single_image image=”11951″ img_size=”400×219″]

Vacsora

A közösen elkészített gazdag grillvacsora mintamenüje:

Pulykahúsleves óriás gríznokedlivel. Éhes betyár tál – Grillezett rablóhús velesült zöldséggel, puha paradicsommal, klasszikus tarja szabadtűzről, diétás csirkefilé. Körítésnek – hagymás tört krumpli spárga saláta, kovászos uborka. Desszertként – tejes pite házi lekvárral.

[heading_horizontal type=”h1″]Árak és tudnivalók[/heading_horizontal]
[karma_builder_pricing_box animate=”animate_none” style=”style-1″ color=”alphagreen” button_color=”alphagreen” price=”16.400″ currency=”Ft” plan=”Egy éjszakás grillkaland” term=”/fő” button_label=”Megrendelem!” button_size=”small” url=”url:http%3A%2F%2Fgedeon.openweb.hu%2Fmegrendeles%2F|||”]

13.900 Ft + ÁFA/fő

Szállás, ellátás, programok.[/karma_builder_pricing_box]

Tudnivalók

Az opcionális reggeli ára: 1.700 Ft (1.440 Ft + ÁFA) /fő. 3 éven aluli gyermek részvétele, szülőkkel egy ágyon történő alvás esetén díjtalan. Pótágy-használattal, étkezéssel, programokkal a 3 éven aluli gyerekek számára a részvételi díj 25%-a fizetendő. 3-10 éves korig 50% manókedvezményt adunk.

[vc_single_image image=”12021″ img_size=”400 x219″]
[heading_horizontal type=”h1″ margin_top=”30px” margin_bottom=”30px”]Küld el megrendelésed![/heading_horizontal]

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com