Skip to main content
[vc_single_image image=”12283″ img_size=”400×219″]

Családi hétvége Bugacpusztán

Ajándékozd meg családod egy hamisítatlan magyar pusztai hétvégével! Nagy élményt jelentenek majd gyermekeidnek a szabadon simogatható háziállataink, a lóra ülés, a lovaglás lehetősége. Igazi családi programot kínálunk természetes környezetben. És hogy teljesen otthon érezzétek magatokat, erre a hétvégére kölcsön adjuk a Nagymamánkat, aki egész nap lesi kicsik és nagyok kívánságait, és kamrája legjavát teszi elétek.

Családi hétvége, 2 éjszaka szálással, félpanzióval Bugacpusztán. 3 nap/2 éj

[vc_empty_space height=”20px”]
[heading_horizontal type=”h1″]Ismerd meg a programot![/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”12708″ img_size=”400×219″]

Péntek

Érkezés pénteken délután. Ősi alföldi tradíció szerint  barackpálinkával fogadjuk nagyobbakat, hozzá lila hagymás mangalicazsíros kenyérrel kínáljuk az egész családot.

Lovas kocsizásra indulunk. A kocsikázást gyertyafényes vacsora követi. Ha még nem fáradtatok el, a vacsora után feledhetetlen sétára indulhattok a puszta csillagfényes kupolája alatt.

Fakultatív programként ellátogathattok a közel termálfürdő éjszakai fürdőzés programjára is.

[vc_single_image image=”11920″ img_size=”400×219″]

Szombat és vasárnap

A gazdag reggelit követően délelőtt az alábbi programok közül választhattok: őz és vadnéző séta az erdei itatónál, ahol természetes élőhelyen tudjátok megfigyelni az állatokat. Íjászat. Lovas oktatás. Kisállat simogató a tanya állat-óvodájában. Fürdőzés a közeli termálfürdőben.

Délután kipróbálhatjátok magatokat a hagyományos mogyorógurító és patkóhajító versenyt, melyek győztese érmékkel és díjakkal gazdagabban térhet haza.
Megismerhetik a csalikancsó történetét, és ki is próbálhatjákok azt. A délutáni, kora esti programot gazdag, 3 fogásos vacsora követi. A vasárnapi reggelit követően, hazaindulás előtt, vásárolhattok a Gedeon Tanya megkóstolt házi finomságai közül.

[heading_horizontal type=”h1″]Mi kerül az asztalra? – Étkezések Falusi Vendégasztalunkról[/heading_horizontal]
[vc_single_image image=”11951″ img_size=”400×219″]

Vacsorák

Péntek esti gyertyafényes vacsora mintamenüje: Pulykahúsleves gríznokedlivel. Gedeon tál: filézett, töltött csirkecomb, mangalica sonkás rablóhús, párizsiasan rántott pulykamellfilé, alma köntösben, kétféle körítés, spárgasalátával, savanyúsággal. Kemencés almás és túrós rétes.
Szombati vacsoránk hasonlóan bőséges és finom fogásokat tartalmaz.

 

[vc_single_image image=”12009″ img_size=”400×219″]

Reggelik

Gazdag reggeli során kóstolhatod meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat (disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb…) és friss tojás is kerül az asztalra.

 

 

[heading_horizontal type=”h1″]Árak és tudnivalók[/heading_horizontal]
[karma_builder_pricing_box animate=”animate_none” style=”style-1″ color=”alphagreen” button_color=”alphagreen” price=”26.000″ currency=”Ft” plan=”Családi hétvége” term=”/fő” button_label=”Megrendelem!” button_size=”small” url=”url:http%3A%2F%2Fgedeon.openweb.hu%2Fmegrendeles%2F|||”]

Szállás,

félpanzió, programok.[/karma_builder_pricing_box]

Tudnivalók

3 éven aluli gyermek részvétele, szülőkkel egy ágyon történő alvás esetén díjtalan. Pótágy-használattal, étkezéssel, programokkal a 3 éven aluli gyerekek számára a részvételi díj 25%-a fizetendő. 3-10 éves korig 50% manókedvezményt adunk.

[vc_single_image image=”12021″ img_size=”400 x219″]
[heading_horizontal type=”h1″ margin_top=”30px” margin_bottom=”30px”]Küld el megrendelésed![/heading_horizontal]

Köszönjük, hogy érdeklődsz programjaink iránt!

Ha most elküldöd jelentkezésed, akkor hamarosan keresünk, hogy egyeztessük a részleteket és véglegesítsük a foglalást!

Jelentkezési lap

Ha a megrendelés előtt pontosítani szeretnéd a programot, kérdésed, vagy egyedi kérésed lenne, keress minket telefonon: +36-30-349-77-55 (értékesítés) +36-76-722-800 (recepció)

Bármikor írhatsz nekünk és néhány órán belül válaszolunk kérdéseidre: info@gedeonfarm.com