Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

{NEWSTITLE}

A Gedeon család

anya.jpgAnya

Gedeonné Éva a vendégeinknek csak Mama. Ő lett vendégeink igazi falusi nagymamája. Népművelés-könyvtár szakon szerzett diplomát. Kultúrális szervezőként kiváló eredményeket tudhat magáénak. Ma szíve-lelke a vendégeké. A konyhai remekművekben ezt észreveszi mindenki, hiszen nem csak a natúr alapanyag van benne... Nevéhez fűződik ennek a csodálatos, érintetlen környezetnek a felfedezése, mely ma a Gedeon tanya.

"Mindig vidám lehetsz, kacaghatsz boldogan, ha végzed a munkád, s lelkedben béke van."


apa2.jpgApa

Gedeon Tibor. Három gyermekének csodálatos édesapja, ki felismerve a jövő igényeit és a helyszín varázsát. Felújította, gyönyörűen berendezte az Öreg Házat, majd bekapcsolta a tanyát az exkluzív falusi turizmusba. Az ő általa szervezett vendégek a mai napig visszajárnak, barátaink huszonkét éve. Sajnos nem érhette meg, hogy gyermekei az ő nyomdokain igazi kis paradicsommá változtatták a környéket. Munkája nyomán a Gedeon tanya hírneve nem csak Európában cseng ismerősen. Napjainkban talán az égből segít és őriz - adva emberfeletti lelkierőt mindannyiunknak.zsolt.jpgZsolt

Gedeon Zsolt. 45 éves, hagyományos értékrenddel, magyar-népművelés szakon szerzett tanár-diplomát. Ezt követően a Magyarországon elsőként induló kurzuson Oxfordi Manager-diplomát, és minden, a színvonalas vendéglátó munkához szükséges képesítést megszerzett. A családi vállalkozást ő vezeti.

"Fiatal vagyok, mégis a hagyományi értékrenddel rendelkezem - a szerint is élek. Csak a korrekt üzleteket szeretem, melyben hosszú távon mindenki megtalálja a számítását."tomi.jpgTamás

Gedeon Tamás 28 éves, végzett pincér, Agrár szakközépiskolát, majd Vendéglátó - Idegenforgalmi, lovas oktatói iskolát végzett. Jelenleg a Kiskunsági Nemzeti Park túravezetői képzésére jár. Nélkülözhetetlen bástyája a családi vállalkozásnak. Ő a kisfőnök, minden vertikumban jártasságot szerzett már. A jövő zálogaként szerzi a tapasztalatokat.

"Aki azt mondja képtelenség, legalább ne zavarja azt, aki képes rá!"


adi.jpgAdrienn

Héjjné Gedeon Adrienn 41 éves tanítóképző főiskolán szerzett diplomát. Férjes, két kislányát, Zsófia és Dorina nevű kislányát neveli boldogan. Szakterülete a szállítmányozás. Amikor ők is velünk vannak, még több meleg napfény, derű van a Gedeon tanyán.

"Ne nézz, ne nézz, hát vágyaid távolába egész világ nem a mi birtokunk, amit a szív felfoghat magába, sajátunknak csak annyit mondhatunk".

Bugacpuszta programajánlata:

Céges tréningek, családi hétvégék, disznóvágás(önköltséges) , pusztaprogram, nyugdíjas programok: 1nap 2 nap 3 nap, osztálykirándulás, október 22-25 , tanyasi látvány disznóvágás, szilveszter, utószilveszter, puszta partik, pusztai romantika pároknak, húsvét 2012, pünkösd 2012, május 1. 2012, ballagás 2012, családi események, terep- és túralovaglás, lovaglás oktatás, távlovaglás, hagyományőrző programok.

Kérésére az Ön ízlése alapján állítunk össze bugacpusztai programot!
Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze