Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

{NEWSTITLE}

Kedvezményes családi hétvége Bugacpusztán

Teljes nézet


3 nap / 2 éjszaka

Erre a hétvégére ajándékba adjuk a mi Nagymamánkat!


Ugye Önnek is hiányzik ebben a zaklatott időszakban egy
kedves, kiegyensúlyozott,szeretetre épülő szorosabb kapcsolat, amit egy igazi vidéki Nagymama biztosíthat a csodálatos bugaci Pusztán?


Ugye az a biztos pont, egy igényes kis panzió is hiányzik az életéből,
ahol pontosan azt érezheti, hogy hazaérkezett?

Annak az ételnek a receptjét, amelyet Ön a legfinomabbnak talált a hétvégén, annak az ételnek a receptjével is megajándékozzuk Önt.

A sok lehetőség, gazdag programok mellett a Nagymama a család gondolatát lesi, és a legfinomabb falat előkerül a kamrából, a konyhából a szürkemarha szalámitól kezdve a befőtteken keresztül a klasszikus nagymama lekvárjáig.

Díjtalan disznótoros vacsorával 2012 május 10-ig


Szórakozás és tanulás egy hétvége alatt!

Szeretné egy felejthetetlen kirándulással megajándékozni családját? Erre elég akár egy hétvégét is rászánnia, hiszen ha a megfelelő helyszínt és programot választja, emlékezetes élményekkel lehetnek gazdagabbak.

Látogasson el Bugacpusztára, és ismertesse meg családjával a hamisítatlan vidéki élet báját! Ehhez csupán egy órát kell autóznia a fővárostól egyenesen Bugacpusztáig, ahol a szórakozást egybekapcsolhatja a tanulással. Mutassa meg gyermekeinek a hamisítatlan vidéki élet sajátosságait, ismertesse meg őket a háziállatokkal, a valódi bio alapanyagokkal, lovaglással, esetleg egy valódi disznóvágással is! Szervezze a családi nyaralást hozzánk, és a divatos wellness hotelek helyett ajándékozza meg szeretteit igazi nyári kalanddal, ahol játszva tanulhatnak a vidéki élet, a pusztai lét jellegzetességeiről.

A hamisítatlan tanyasi élet csak egy karnyújtásnyira van Öntől, a főváros közelében! Keressen minket bizalommal, és foglaljon időben szállást Bugacpusztán!


Programajánlatunk

Érkezés pénteken délután

-tradicionális fogadás: házi barackpálinkával a nagyobbak, lila hagymás mangalicazsíros kenyérrel az egész család örömére
-4 ökrös fogatozás igazi magyar szürkékkel, úgy ahogy azt Petőfi irta: "4 ökrös szekérrel lassacskán ballagunk..." őseink is tették
-egyedülálló mogyorógurító és patkóhajító verseny, melyek győztese érmékkel és díjakkal gazdagabban térhet haza
-íjászat

Teljes nézet
-
megismerhetik a csalikancsó történetét, majd ki is próbálhatják azt
-őz és vadnéző séta az erdei itatónál, ahol természetes élőhelyen tudja megfigyelni az állatokat

Péntek esti gyertyafényes vacsora mintamenüje:

-Pulykahúsleves gríznokedlivel
-Gedeon tál: filézett, töltött csirkecomb, mangalica sonkás rablóhús, párizsiasan rántott pulykamellfilé, alma köntösben, kétféle körítés, spárgasalátával, savanyúsággal
-Kemencés almás és túrós rétes

Ajándékozza meg családját. Nagy élményt jelentenek majd gyermekének a szabadon simogatható állataink, a lóra ülés, a lovaglás lehetősége. Igazi családi programot kínálunk baráti áron, a természet lágy ölén..
Árunk tartalmazza a pénteki gyertyafényes vacsorától a vasárnap reggelivel bezáróan a minden igényt kielégítő félpanziót is.Keressen minket bizalommal, hogy az egész család egy életre szóló élménnyel térhessen haza.

Ára: 26.000.- Ft/fő (melyben egy díjtalan disznótoros vacsora 2012 május 10-ig)Manókedvezmény!

10 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk. Szülőkkel egy ágyat használó gyermekek részére 3 éves korig díjtalan. Pótágyhasználattal, étkezéssel, programokkal a 3 éven aluli gyerekek számára a mindenkori részvételi díj mindössze 25%-t kell befizetni.

Teljes nézet


Bugacpuszta programajánlata:

Céges tréningek, családi hétvégék, disznóvágás(önköltséges) , pusztaprogram, nyugdíjas programok: 1nap 2 nap 3 nap, osztálykirándulás, október 22-25 , tanyasi látvány disznóvágás, szilveszter, utószilveszter, puszta partik, pusztai romantika pároknak, húsvét 2012, pünkösd 2012, május 1. 2012, ballagás 2012, családi események, terep- és túralovaglás, lovaglás oktatás, távlovaglás, hagyományőrző programok.

Kérésére az Ön ízlése alapján állítunk össze bugacpusztai programot!
Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze