Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

{NEWSTITLE}

Kamra-Túra

A Gedeon Tanya-Panzió az elsők között csatlakozott a Bács-Kiskun Megyei Agrárkamara homokhátsági "Kamra-Túra" projektjéhez a következő termékekkel:

- Gabonahús
- Szürke marha és mangalica szalámi
- Spárga ami egészévben felhasználható

Több éves múltra visszatekintő homokháti célprogramunk gyakorlati tapasztalatai alapján kimondható, hogy gazdaságaink jelentős csoportja innovációra képes, számos kreatív ötletet valósít meg, igyekszik a vertikumban betöltött szerepét növelni és a megtermelt élelmiszer alapanyag elsődleges feldolgozását megvalósítani. Az áru piacra juttatása, értékesítése azonban gondot jelent.

Az Unióban általánosan elfogadott gyakorlat az "on farm" értékesítés, amikor a gazdák tanyájukon/gazdaságukban teremtik meg az értékesítés feltételeit és kínálják saját házi termékeiket.
A homokháti célprogram keretében az idei évben meg kívánjuk tenni az első lépéseket a gazdaságok közvetlen értékesítési tevékenysége előmozdítása területén.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A helyi erők: gazdálkodói csoportok, civil szervezeteik, vidékfejlesztési menedzserek összefogásával és tevőleges együttműködésével meg kezdjük a "KAMRA-TÚRA" hálózat kiépítését.


Mi a "KAMRA-TÚRA"


Kistermelők piacát, helyben történő értékesítését szolgáló internetes felület, ahol - a honlapon való megjelenés feltételeit teljesítő - gazdálkodók kínálják termékeiket. A honlap a zöldség-, gyümölcs-, biotermékeket, tejet, tejterméket, mézet, sertés húskészítményt, vágott baromfit, nyulat, tojást, halat, hőkezelt savanyúságot, vadon termő, gyűjtött növényi eredetű terméket, termesztett gombát előállító termelőknek nyújt piacbővítő lehetőséget.

Mitől várjuk a sikert és a fogyasztói érdeklődést?

  • Az on farm értékesítést a tanyai/falusi turizmus bázisán kívánjuk kiépíteni, mivel a két tevékenység jól kiegészíti egymást, a piacon az áru és a szabadidős szolgáltatás egyszerre jelenik meg kínálatként.
  • A fogyasztó - az elmúlt időszak történései miatt - keresi a megbízható eredetű jó minőségű terméket, ami a gazdaságaink kínálatában garantáltan megtalálja.
  • A KAMRA-TÚRA kezdeményezés nem egy évig tartó projekt, bevezetésére, megismertetésére átgondolt marketing, PR akciókat valósítunk meg.
  • A projektben résztvevő gazdálkodók számára a szükséges ismeretek megszerzésére tanfolyamot indítunk, valamint tanulmányutat szervezünk Ausztriába, ahol az általunk szorgalmazott értékesítési forma jól működik.

Továbblépés a Kamra-Túra honlapra

Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze