Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

{NEWSTITLE}

Ajánló

Hogyan is tudnám objektíven ajánlani Önöknek azt a környezetet, ahol 20 éve örömmel élek családostól?


Az előzményekből kiderül, hogy a Kiskunsági Nemzeti Park szomszédságában, különleges természeti környezetben, egy kiszáradt tómeder és erdők övezte eredeti pusztai tájon található egy hagyományos, nádtetős, különleges épület. Minőségi kétágyas szobák, házi ételek, igazi helyben előállított alapanyagokból, nagyobb részt biohúsnak számító mangalicából és szürkemarhából. Zöldségeink helyi termelőktől valók szintén az egészségesség jegyében. Borok, amik igazán alföldi szőlőből készülnek, bennük 2 ezer óra napsütéssel.

Tűzrakó helyünkön grillezett ételek, bográcsban készült gasztronómiai finomságok sokasága készül. Például a kemencében sülhet édesanyám rétese.Míg az ételek elkészülnek - hiszen télen-nyáron megrendelésre, mondható nonstop vagyunk nyitva - így téli és nyári programokkal vidítjuk a gyerek és felnőtt utazóinkat. Előbbieket talán a játszótér után kis mangalica malacok, a csacsi és a mamája, a szürkemarha bocik vagy épp a kiscsikó hozza lázba. A felnőtteket várják a ló és lovas ismerkedésből adódó élmények vagy az ökrös fogatozás magyar szürkékkel. A tanyáról nem hiányozhat a puszta legendás ékessége a gémeskút.

Egy kellemes fogatozás szelíd lovainkkal általában komoly élmény nyomot hagy a résztvevőkben. Télen persze a lovak egy 6-8 személyes lovasszánt húznak.

Családi programjaink félpanziós ellátás mellett, gyerekkedvezményekkel, kifejezetten barátságos áron, mondhatni olcsón vehetők igénybe.

Családi üdüléseikhez kapott üdülési csekkjeiket is felhasználhatják nálunk, mert üdülési csekk elfogadóhely is vagyunk.

Túrázás, kirándulás vagy csak egyszerűen a pihenés, de akár a táborozás, a családi ünnepek rendezése, mind olyan foglalatosság, amire mindig van egy jó ötletünk és ajánlatunk.

Étkezés a szabadban Húsvétkor, Pünkösdkor, egy bárány a nyárson vagy vegetáriánus étkezésként zöldség faszén parázson, emlékezetes marad.

Minősített lovas tanyaként apróbb-nagyobb lovas túrákat szervezünk kezdőknek, hobbilovasoknak, emellett lovaglás tanítás is vállalunk az abszolút kezdőknek.

Felnőttek és gyerekek egyforma örömére két kedves népi játékot is ajánlunk patkó hajító verseny és mogyoró gurítás. Kirándulási lehetőségeink tárháza szinte kifogyhatatlan, melyeket a családi hétvégéink, tréningjeink és szinte bármely programcsomagunk kiegészítésére ajánlunk. Néhány értékes példa:

  • Lovasprogram, lovaskocsizással
  • Ópusztaszeri Nemzeti Emlékpark
  • Kiskunmajsai Thermálfűrdőzés, benne szauna, masszázs, élményfürdő, szolárium, hideg és meleg termálvizes medencék stb...
  • Hajós, pincefalu, ott borkóstolás, a híres "hajósi Cabernet"
  • Bugaci Pásztormúzeum
  • Kecskeméti Játékmúzeum
  • Kiskunfélegyházi Börtönmúzeum ami Európában egyedülálló


Különtermünk kifejezetten csoportos vendégeinknek praktikus. Családi születésnap, névnap, évfordulók, de akár céges tréning, értekezlet is rendezhető itt 60 főig.

Kiváló gyermekprogram. Diákok részére egynapos kirándulásokat biztosítunk, ahol szakszerűen tájékoztatjuk a pusztát kialakulásáról, a betyárvilágról, annak élő és nem élő legendáiról, és a pásztorok életeiről a résztvevőket. Tanulnak, miközben jól érzik magukat- buszos csoportoknak és egyéni vendégeinknek pusztaprogramot a 60 fős borospincében extra ellátás mellett ( házi kolbász, szalonna, saláták, egyéb bio terékek stb...)

  • Ornitológusoknak kis paradicsom a terület a madárritkaságok miatt. A Nemzeti Park ökológiai szakemberei is rendelkezésre állnak egy-egy ismeretterjesztő előadásra. A népszerű tréningjeinknek elengedhetetlen kellékei a tv, telefon és az internet használata stb..
  • Pedagógusok, népművelők vagyunk, beszélünk nyelveket, de szükség esetén tolmácsot biztosítunk. Kiscsoportoknak nyelvtanfolyamokat szervezünk.
  • Kutya, macska hozható


Gedeon Tanya környéke naponta más, és új élményt, érdekességet hoz számunkra is.
Bugacpuszta programajánlata:

Céges tréningek, családi hétvégék, disznóvágás(önköltséges) , pusztaprogram, nyugdíjas programok: 1nap 2 nap 3 nap, osztálykirándulás, október 22-25 , tanyasi látvány disznóvágás, szilveszter, utószilveszter, puszta partik, pusztai romantika pároknak, húsvét 2012, pünkösd 2012, május 1. 2012, ballagás 2012, családi események, terep- és túralovaglás, lovaglás oktatás, távlovaglás, hagyományőrző programok.

Kérésére az Ön ízlése alapján állítunk össze bugacpusztai programot!Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze