Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

Booking.com

Booking.com

Legújabb videónk.

Legújabb videónk.

Egy felejthetetlen céges tréning: a disznóvágás!

Egy felejthetetlen céges tréning: a disznóvágás!

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy olyan programmal örvendeztessük meg kollégáinkat és üzlettársainkat, ami kellően kikapcsoló, energiát adó és hangulatos. A disznóvágás tökéletes alkalmat kínálhat erre!

A céges tréningek legfontosabb feladata mindig az, hogy szorosabb és együttműködőbb kapcsolatot alakítson ki a munkatársak között. A disznóvágás alkalmával ez maradéktalanul megvalósulhat, hiszen szükség van a csapatmunkára, a figyelemre, a jókedvre és a felszabadult szórakozásra. Az együtt töltött idő, és a megalkotott ételek elfogyasztása feledhetetlen élményt nyújt majd minden résztvevő számára!

A disznóvágás lehet egynapos vagy akár éjszakába nyúló is! Mindkét verziónak megvannak az előnyei, így kizárólag a céges tréning résztvevőin múlik, hogy melyik mellett teszik le voksukat. Bármelyiket is választják, a részletekért keressenek minket bizalommal!
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Programjaink

Programjaink

Nem csupán Európában, hanem mindenütt a világban a fáradt városi embereknek a rövid szabadságuk ideje alatt kell, hogy regenerálódjanak, feltöltődjenek energiával, hogy újult erővel kezdhessenek biztos sikerű munkába. Ehhez nyugalomra, pihenésre, családias hangulatra és legfőképp magára a természetre van szükségük.
Ezt kínálja Budapesttől 120 km-re, Bugac-pusztán a Kiskunsági Nemzeti Park tőszomszédságában, háborítatlan természeti környezetben, 32 hektáros birtokon egy önálló vendégház, melyet családommal üzemeltetek.

A hozzánk látogató vendégek aktív pihenésük alatt egy szűk keresztmetszetet kapnak igényük szerint a magyar kultúrából. 25-50 km-es körzetben változatos emlékek találhatók. Például európai hírű börtönmúzeum, a legnagyobb magyar költő, Petőfi Sándor szülőháza, egyedülálló városháza Kiskunfélegyházán..., emellett dús koncentrátumú termálvíz Kiskunmajsán, bugaci ménes, pásztormúzeum, szürkegulya, ősborókás, Ópusztaszeri Emlékpark, Kecskeméten a Kodály Intézet, Orgonakoncert Szegeden, Hajóson a pincefalu jó magyar borokkal, vagy csak egyszerűen egy piaci nézelődés.

Kérem tekintse meg programjainkat, válasszon magának és családjának az általunk kínált lehetőségekből!
Mi mindenkor szeretettel fogjuk várni!Gedeon Zsolt

Miért érdemes Bugacpusztára látogatni?

Bugacpuszta igazán kellemes színtere egy hétvégi kikapcsolódásnak, ám különleges alkalmak ünneplésére is kiváló helyszín! Bugacpuszta egy lovas eredettel rendelkező település, melyet családi nyaralások, csapatépítő tréningek és romantikus utak keretében is sokan látogatnak. De mit is tudunk erről a településről?

Bugac neve a tizennegyedik században jelent meg először egy oklevélben, a tatárjárás után ide települt kunok alapították. Sok Árpád kori felfedezés fűződik a település nevéhez, egy bazilikát és egy monostort is ennek a kornak köszönhetünk. Ezek között a leletek között kivételes jelentőségű leleteket is feltártak, például egy különleges 1180 és 1190 közötti keletkezésű ereklyetartót, melynek eredetéről megoszlik a vélemény, a legvalószínűbb, hogy Szent Péter ereklyéjét őrizte: értéke minden bizonnyal felbecsülhetetlen. Bugac 1950-ben elszakadt Kecskeméttől, és ekkor vált önálló településsé, 1989-ben pedig Bugactól szakadt el Bugacpusztaháza, azóta tekintjük külön településeknek.

Ha szeretne egy olyan elbűvölő helyen kikapcsolódni, mint Bugacpuszta, válassza vidéki szállásunkat, és szemezgessen programjaink közül!


A Gedeon tanya-panzió épületeiA tanyán két épületben fogadjuk vendégeinket. Az Öreg Ház, amely egy tradicionális alföldi tanya, 3 kétágyas szobával, konyhával, étkezővel, fürdőszobával, muzeális bútorokkal. Praktikusan használható apartmanként nagyobb családnak, baráti társaságnak.
Az Új Házban 5 kétágyas szoba saját fürdőszobával, valamint 2 kétágyas szoba közös fürdőszobával várja a vendégeket. Az épületben 30 személyes étkező és 60 személyes borospince is található, amely összejövetelek megrendezésére is alkalmas, sajátos, tájba illő megjelenéssel, igényes belső kialakítással, kellemes kiszolgálással a Puszta közepén. Vendégházunkban az alapszolgáltatásokon túl lovaglási lehetőség, sétakocsikázás, cigányzenés estek, gulyásfőzés (szabadtűzön) szolgálja a vendégeket.Ellátás, gasztronómiai programok
A Gedeon tanya konyhája évtizedek óta tudatosan a tradicionális pusztai alapokra épül. Minden ételünk, a reggelitől az estebédig olyan hozzávalókból készül, amelyek mindig is részei voltak a vidék gasztronómiai csodáinak. Ilyen csodák egyike a szabad tűzön főzött gulyás kézzel készített csipetkével, eredeti Magyar Szürke húsából, vagy a kemencés almás és túrós rétes. Ezektől az ételektől váltak igazán legendássá a Puszta ízei.

A Gedeon tanya nem csak "kirakat" tanya: Összhangban a természettel és a Kiskunsági Nemzeti Park génállomány programjaival, magunk is gazdálkodunk. Zöldségeink a konyhára biokertünkből kerülnek, a húsféleségek többsége saját előállítású.
[justify]Ha diétázni szeretne, az mifelénk említenie kell! A pusztai ételek, - különösen a húsételek- nagy része a keményen dolgozó emberek napi szükségleteit tükrözi. Természetesen lehetőség van könnyebb ételek fogyasztására, de hagyományos ételeink nagy része továbbra is a táj igényeit tükrözi.

Hazánkbéli és külföldi vendégeink nem egyszer csodálkoztak már rá a saját, reggelijüktől roskadozó asztalukra. Sokszor hallottuk, hogy mindezt lehetetlen egyszerre elfogyasztani. Aztán jött egy lovaglással ökörfogat-hajtással, túrázással töltött nap és bizony jó étvággyal fogyott az ebéd és a vacsora is. A cél mindenkor, hogy vendégeink testben és lélekben egyaránt megerősödve távozhassanak tőlünk. Bográcsos, kemencés egytálételeink kiadósan megfelelnek akár egy egész nyeregben töltött nap szükségleteinek is! Talán ennek köszönhető, hogy amióta az első tál étel elkészült a Gedeon tanyán, asztalaink mellől még nem állt fel vendég éhesen.

Paraszt reggelik, gulyás ebédek, pásztortűz melletti remek vacsorák vitték - és reményeink szerint viszik - messze földre a tájegység konyhájának jó hírét.


Programajánlatok

Bár talán nem nekünk kellene elmondani, de a Gedeon tanya diplomás, professzionális szervező és programtervező szakemberekkel rendelkezik, akik az elmúlt évtizedek során alapos gyakorlatra tettek szert. A vendéglátásban ugyan ritkán hangzik el, de tény, a vendég a megrendelt program szolgáltatás minden egyes percében joggal várhatja el, hogy ne legyen holtidő, ne legyenek szervezési hiányosságok és események nélküli, kapkodással vagy várakozásokkal töltött órák. Új ízű, csoportos pusztaprogramjaink elsősorban ezeknek a szempontoknak a figyelembevételével alakultak ki. Kérjük tekintse meg komplex program ajánlatainkat!


Általános programjaink:

puszta program buszos csoportoknak
gény szerinti lovas programok, folklór műsorok, népi játékok
patkóhajítás, és diógurító verseny
túralovaglás
diák lovas tábor (3-5 napos) télen-nyáron
1-3 napos diák programok
helybeli betyárok rablóútvonalait követő 1-6 napos lovas csillagtúrák
gyertyafényes, cigányzenés vacsorák, rendezvények
esküvők, bankettek, üzleti vacsorák
szalmapörköléses falusi disznóölés
népi hagyományokra épülő, vidám karácsonyi, szilveszteri, húsvéti programok.


Érkezéskor a teljes tartózkodás idejére érdekes, értékes kirándulási lehetőségeket ajánlunk.Bugacpuszta programajánlata:

Céges tréningek, családi hétvégék, disznóvágás(önköltséges) , pusztaprogram, nyugdíjas programok: 1nap 2 nap 3 nap, osztálykirándulás, október 22-25 , tanyasi látvány disznóvágás, szilveszter, utószilveszter, puszta partik, pusztai romantika pároknak, húsvét 2012, pünkösd 2012, május 1. 2012, ballagás 2012, családi események, terep- és túralovaglás, lovaglás oktatás, távlovaglás, hagyományőrző programok.

Kérésére az Ön ízlése alapján állítunk össze bugacpusztai programot!Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
A lovak hatása az emberre

A lovak hatása az emberre

Szeretne valami igazán egyedülálló élményt szerezni? Megtapasztalni egy igazán különleges dolgot? Ehhez nem kell messzire utazni és soha nem látott országokban kalandozni, elég ellátogatnia Bugacpusztára! Sok más egyéb program mellett lovasprogramokat is kipróbálhatnak kedves vendégeink.

A lovak nem csupán gyönyörű állatok, de egyedülálló hatással is vannak az emberre. Lovaglás során a lovas eggyé válik a lóval és a természettel, megtapasztalja a szabadság érzését. Az állat közelsége, ragaszkodása és nyíltsága, valamint a mozgás együttesen jó hatással van a lovas kedélyére, növeli az önbizalmat, életkedvvel ajándékoz meg. A lovaglás átmozgatja az ember minden izmát, javítja a tartást, így az irodai munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Ezek az intelligens, kedves, intuitív állatok gyakran szoros kapcsolatot alakítanak ki az emberrel, ebből a kapcsolatból pedig mindkét fél profitál.

Foglaljon szállást Bugacpusztán, kóstoljon bele a lovas élet és a falusi vendéglátás mindennapjaiba, és ismerje meg közelebbről ezeket a csodás négylábúakat!
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Kirándulás a GEDEON TANYÁRA

Kirándulás a GEDEON TANYÁRA

2016
Tavaszillatú, pusztai kirándulás a GEDEON TANYÁRA
Csak addig él egy nemzet, amíg van hagyománya! /Gróf Széchenyi István/
Amennyiben teheti, hagyja el a panelrengeteget, a város stresszét, jöjjön ki a bugaci pusztába, a Gedeon Tanyára, ahol a test és a lélek egyaránt megpihen. A helyszínnek szinte kitapintható pozitív kisugárzása van. Nekünk megadatott ezen a helyen élni, és vendéget fogadni, amelyet boldog vendégeink ezrei bizonyítják az elmúlt évtizedekből.
. Mindössze egy órányi autóútra Budapesttől, Szegedtől, az Ön családjáé, vagy baráti társaságáé lehet ez a különleges élmény.

Szívesen látjuk házi kedvencét is (kutya - macska bevihető)

A szabadságélmény legideálisabb helyszínét és körülményét kínálom az igazi pusztában, a Gedeon Tanyán.

A fényűző lehetőségekkel szemben a természet háborítatlanságát, nyugalmát, tisztaságát, az állatok feltétel nélküli szeretetét, őszinteségét kínálom. Semmivel nem helyettesíthető az a testi, lelki nyugalom, amit a madárénekkel ébredés biztosít.

A organikus környezetünkben termelt kellő mennyiségű és minőségű alapanyag mellett a hagyománytisztelet, a szeretet mind megtalálhatóak ételeinkben, az eredeti ízekben. ?Elegánsan csomagolva?. Édesanyja főztjének ízeit fogja felismerni.

Minden itt töltött percnek megvan a maga hangulata, atmoszférája. A konyhára kerülő natúr alapanyagok garantáltan mentesek az ?ízfokozóktól? (szürke marha hús,szalámi, mangalica kolbász, spárga, stb?)

Érkezés a Gedeon Tanyára tradicionális fogadás: házi mézes barackpálinka, mangalicazsíros kenyér lilahagymával.

A vendégek fogadása után csipegető néven fatálon kóstolják meg a saját receptjeink alapján készült disznóságokat ( disznósajt, füstölt kolbász, májas, abált szalonna, stb?). Vidám népi játékok következnek, népszerű patkóhajító és mogyorógurító verseny . A patkóhajító verseny első helyezettje kerámia emlékplakettet kap nagy derültség közepette. A visszavágó- mogyorógurító verseny győztese is jutalmat kap. Ökrös fogatozás igazi magyar szürkékkel, ahogyan azt őseink tették, Petőfi nyomán már négyökrös szekéren ballagunk, vagy lovas fogatozás a Kiskunsági Nemzeti Park területén..
Íjászat kipróbálása
A tanya bemutatása, történetének ismertetése, a Bogár betyárcsalád helyi történetei.
Gyermekeknek póni-lovaglás
 • barátkozás a lóval kisgyermekeknek ( lóra ülés rövid vezetéssel)
  a Magyar Lovas Turisztikai Szövetség által minősített lovardában

 • Állatsimogató: ló, nyuszi, szürke marha boci, stb?

 • Őznéző séta az erdei itatóhoz


Szerencsepatkó keresése a pusztában / Közben a résztvevők apró ajándékokat találnak az eldugott rejtekhelyeken./

Ebéd:

A Gedeon Tanya különlegességeként, szabadtűzön főzött szürke marha gulyás házi csipetkével és tejes pite. /Utóbbi titkos receptjét is odaadjuk minden résztvevőnek./

A fenti program ára : 9.500.- Ft / fő
A program jól beilleszthető kisebb-nagyobb családi események programjába. / születésnap, névnap, ballagás, legény- leánybúcsú stb./
Kiegészíthető egy éjszakai szállással is 7.900.- Ft/fő áron.

Manókedvezmény!

10 éves korig 50%. 3 éves korig díjtalan.

-A legnagyobb Magyarországról szóló útikönyvek, médiák így írnak erről a tanyáról: egy megbízható, segítőkész, szép hely a pusztán írja a ROUTARD egy kis paradicsomírja a MICHELIN GUIDE.
- természet és ember formálás a pusztán írja a Petőfi Népe
Bugaci betyárturizmus európai eleganciával írja az Agrár Marketing Centrum tankönyve.

Köszönöm a bizalmukat mellyel ajánlatunkat megtisztelték.

Üdvözlettel:

Gedeon Zsolt/ tulajdonos
Menedzser Oxford: 8996428
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Kedves Vendégeink!

Kedves Vendégeink!

Ha bevalljuk, ha nem, néha kell nekünk egy kis romantika.

Na nem a dél-amerikai sorozatok csurgós-csöpögős részeire gondolok, hanem megélt, valós, lélekemelő érzésre.

A honlapunkra feltettem egy erőlködés nélküli, kedvesen romantikus lehetőséget. Egy egy éjszakás program, nyugalom, kettes magány, idő arra, hogy két ember picit egymásnak legyen.

Ugye, mennyire kellene egymásra időt szakítanunk?!

A programról bővebben itt olvashatnak.

Másik új programunk azoknak szól, akik nem ébrednek minden reggel a gyermekeik mellett
és csak korlátozott időt tölthetnek együtt gyermekeikkel. Nekik állítottunk össze egy kedves éjszaka nélküli kirándulási lehetőséget.
Ez egy jókedvet, kommunikációt segítő, kellemes időtöltés.
A programról bővebben itt olvashatnak.

Ha megengedik, akkor még egy érv mellettünk, melynek sajnálatos aktualitása van.

Nálam Önök biztonságban vannak!
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Kisfilm a Gedeon Tanyáról

Kisfilm a Gedeon Tanyáról

Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk legújabb kisfilmünket.

Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Önköltséges Disznóvágás a Pusztán

Önköltséges Disznóvágás a Pusztán

Ma ez a legolcsóbb és legpraktikusabb kamra feltöltési lehetőség! A GEDEON TANYA téli slágerprogramja évek óta baráti társaságoknak, cégeknek, családoknak.

Ma már fontos első kézből tudnia hogy, milyen minőségű alapanyagból készült étel kerül családja asztalára! Amennyiben igazán spórolni szeretne, és hosszú ideig igen jókat enni a - saját készítésű - disznóságokból, érdemes felfigyelnie egyedülálló ajánlatunkra!

Örömmel és szeretettel fogadjuk Önöket gazdag disznótoros VENDÉGASZTALUNKNÁL!

A programban található:
- hagyományőrző fogadás, mézes barackpálinka, mangalica zsíros kenyér lilahagymával.
- Fatál hideg disznóságokkal, sült vérrel
- Áldomás a megboldogult disznóra
- Disznóvágás, bontási fortélyok megismerése, melyben részt vehetnek a vendégek
- Vidám népi játékok, patkóhajító és mogyorógurító verseny díjakért, ökrös fogatozás igazi magyar szürkékkel, ahogyan azt őseink tették, vagy lovas szánkózás forralt borral
- Kolbász készítő- és töltő verseny
- Eszünk, iszunk, jól mulatunk?.

Szállással vagy anélkül, disznóval vagy anélkül, kérje ajánlatunkat! Hetente csak egy programot fogadunk! TEL: +36 30 349-7755 Email: info@gedeonfarm.com
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Legmagasabb elismerés

Legmagasabb elismerés

Az a kiváló megtiszteltetés érte a Gedeon családot, hogy az elmúlt lassan negyedszázados tevékenységünket a "turisztikai Oscar-díj"-ként emlegetett Pro Turismo díjjal ismerték el. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves vendégünknek azért, hogy minket választott pihenése, látogatása színhelyéül. Önök nélkül ezt a sikert nem érhettük volna el. Még egyszer köszönet mindenkinek!

Köszönet és tisztelet azoknak a szakembereknek is, akik jelölésünket lehetővé tették.

Barátsággal: Gedeon Zsolt

Átadták a Pro Turismo Díjakat

A Pro Turismo Díjakat Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter adta át a Parlamentben azon szakembereknek, akik elkötelezettek a turizmus fejlesztése iránt, egyenletesen magas színvonalú szolgáltatásaikkal példát mutatnak a szakmának.
A Díjban 2011-ben a következő tíz kimagasló teljesítményt nyújtó szakember részesült:
 • Bíró Lajos, a Bock Bisztró Étterem társtulajdonosa, séfje,
 • Dr. Budai Zoltán, a Budai és Barta Tanácsadó Kft. ügyvezetője,
 • Dr. Cseri Miklós, a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum igazgatója,
 • Gedeon Zsolt, a Gedeon Tanya Panzió tulajdonosa,
 • Hoffman Henrik, a Residence Hotel ? Siófok igazgatója,
 • Katz Péter, a Danubius Health Spa Resort Bük és Sárvár igazgatója,
 • Konkoly György, az egri Fehérszarvas Vadásztanya Étterem tulajdonosa,
 • Ledényi Attila, az Art Market Budapest igazgatója,
 • Pataki János, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke,
 • Török István János, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség alelnöke.

Teljes nézet

Matolcsy György és a díjazottak (fotó: Botár Gergely)
A díjazottak tevékenységükkel, szolgáltatásaikkal kapcsolódnak az Új Széchenyi Terv egészségiparra épülő turizmus prioritásának megvalósításához, a hazai ízek, a magyar gasztronómia népszerűsítéséért fáradoznak, illetve sokat tettek a magyar kulturális élet fellendítéséért, a turizmus fejlesztéséért.

A díjátadáson a legnagyobb turisztikai és vendéglátóipari szakmai szervezetek vezetői, a turizmus államigazgatási vezetői és a tavalyi díjazottak vettek részt.

(Nemzetgazdasági Minisztérium)
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban
Oldal:       >>  

Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze