Facebook
Pinterest
Flickr
Blogger
Twitter
@Gedeontanya Tweetjei

A lovak hatása az emberre

A lovak hatása az emberre

Szeretne valami igazán egyedülálló élményt szerezni? Megtapasztalni egy igazán különleges dolgot? Ehhez nem kell messzire utazni és soha nem látott országokban kalandozni, elég ellátogatnia Bugacpusztára! Sok más egyéb program mellett lovasprogramokat is kipróbálhatnak kedves vendégeink.

A lovak nem csupán gyönyörű állatok, de egyedülálló hatással is vannak az emberre. Lovaglás során a lovas eggyé válik a lóval és a természettel, megtapasztalja a szabadság érzését. Az állat közelsége, ragaszkodása és nyíltsága, valamint a mozgás együttesen jó hatással van a lovas kedélyére, növeli az önbizalmat, életkedvvel ajándékoz meg. A lovaglás átmozgatja az ember minden izmát, javítja a tartást, így az irodai munkát végzők számára kifejezetten ajánlott. Ezek az intelligens, kedves, intuitív állatok gyakran szoros kapcsolatot alakítanak ki az emberrel, ebből a kapcsolatból pedig mindkét fél profitál.

Foglaljon szállást Bugacpusztán, kóstoljon bele a lovas élet és a falusi vendéglátás mindennapjaiba, és ismerje meg közelebbről ezeket a csodás négylábúakat!
Hozzászólások: 0 Nyomtatóbarát változat Hír létrehozása pdf formátumban

Főmenü

Gedeon tanya program ajánlatok

Véletlenszerű galéria

Ötlettár

Időjárás

Keresés Gedeon Tanya Panzió Bugacpuszta

Véletlenszerű Képek

Ügyfélszolgálat: 9-19 óra - Kérje egyéni ajánlatunkat! Értékesítés: 06 30 349 77 55 Recepció: 06 76 722 800
Gedeon Tanya Panzió H-6078 Jakabszállás II. kerület 150.

Gedeon Tanya Az év legjobb Honlapja verseny résztvevje
tanya.lap.hu | Bugac | Vidék íze